Αρχική Videos Ο Γεραπετρίτης άφησε ανοικτό το παράθυρο επιστροφής του Μπογδάνου!

Ο Γεραπετρίτης άφησε ανοικτό το παράθυρο επιστροφής του Μπογδάνου!

0
Dodekanisos

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης, δήλωσε ότι τα όργανα του κόμματος της ΝΔ, θα αποφασίσουν αν θα ζητηθεί από τον κ. Μπογδάνο να παραδώσει την έδρα. Παράλληλα ο υπουργός Επικρατείας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του βουλευτή στο μέλλον! Ακόμη δεν τον διέγραψαν και του ανοίγουν παραθυράκι επιστροφής! 

Σε δύσκολη θέση μετά τη διαγραφή Κωνσταντίνου Μπογδάνου έχουν βρεθεί τα στελέχη της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Οι κραδασμοί στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος είναι πολλαπλοί. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η τοποθέτηση του Γιώργου Γεραπετρίτη για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ήταν το «κερασάκι στην τούρτα». 

Mιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΙ, ο υπουργός Επικρατείας, πρώτα εκτόξευσε πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Έπειτα ξεκαθάρισε ότι προς το παρόν δεν ζητείται από τον Κ. Μπογδάνο να παραδώσει την έδρα του. Μάλιστα σε ερώτηση για ενδεχόμενη επιστροφή του ανέφερε, μεταξύ άλλων:

«Είναι ένα πολύπλευρο δυναμικό σκηνικό, εδώ βλέπουμε ότι υπάρχουν πολύπλευρες μετεγγραφές μεταξύ διαφορετικών πολιτικών σχηματισμών, ετερόκλητων, βλέπουμε συμμαχίες μεταξύ συνδυασμών που δεν θα το περίμενε κανείς. Είναι προφανές και μέσα στο πλαίσιο ενός δυναμικού πολιτικού παιγνιδιού ότι το οτιδήποτε θα μπορούσε να συμβεί στο μέλλον».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments