Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου O Γεωργαλλής είχε κέφια

O Γεωργαλλής είχε κέφια

0
Dodekanisos

Με τον Αντώνη Γεωργαλλή να …πετάει φωτιές και να σημειώνει τέσσερα τέρματα, ο Ηρακλής Μαριτσών ξεπέρασε ανώδυνα το εμπόδιο του Κλεάνθη τον οποίο κέρδισε με 4 – 0. Το παιχνίδι έγινε στο ουδέτερο γήπεδο της Κρεμαστής λόγω τιμωρίας της έδρας του Ηρακλή και η ομάδα του Κώστα Πάττα έβαλε τις βάσεις για να πάρει τους τρεις βαθμούς από το πρώτο ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο σημείωσε τα τρία από τα τέσσερα της τέρματα. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, “καθάρισε” από τα πρώτα 45 λεπτά την υπόθεση νίκη και στην επανάληψη έκανε περισσότερο διαχείριση.

Ο τόπ σκόρερ του Ηρακλή άνοιξε το σκορ άνοιξε το σκορ στο 6′ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος όταν ανατράπηκε από τον Γρηγοριάδη μέσα στην μεγάλη περιοχή (1 – 0). Στο 17′ από θέση τετ α τετ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 2 – 0 και στο 27′ με ωραίο πλασέ από καλό σημείο μέσα στην περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4 – 0.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δουλγέρης (Φραντζοπούλου, Καλκαβούρας)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κουμέντος, Βασιλώττος (84′ Παπακωνσταντής), Μπαούρης, Κρητικός, Παπαδημήτρης, Αξιώτης (62′ Επιφάνης), Φελεσάκης, Μαθιός (77′ Πλύγκος), Χατζηκοσμάς (70′ Λολάκης), Ανδρεόπουλος, Γεωργαλλής
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Ηλίας, Βασιλείου, Γρηγοριάδης, Πιτσουρδάκης, Χ. Σαίτης (79′ Παπαδόπουλος), Α. Σαίτης (52′ Κουτσουμπάρης), Κόκας, Ποζατζίδης (85′ Πότσου), Δανάς, Καψαλάκης, Ζαχάρης (64′ Θάνος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments