Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο Γεωργαλλής έφερε την άνοιξη!

Ο Γεωργαλλής έφερε την άνοιξη!

0
georgalis antonis
Dodekanisos

 

Με τρία γκολ (χατ τρικ) του νεοαποκτηθέντα Αντώνη Γεωργαλλή, ο Κλεάνθης Παραδεισίου έσπασε το ρόδι μέσα στη Λέρο και επικράτησε με 4 – 2 της τοπικής Αθλητικής Ένωσης σε σημερινό παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Ο έμπειρος επιθετικός, έδωσε λύσεις στον επιθετικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε έως τώρα ο Κλεάνθης και οδήγησε τη νέα του ομάδα στην πρώτη της φετινή νίκη. Πλέον, η ψυχολογία των παικτών του Κλεάνθη είναι στα ύψη και άπαντες ατενίζουν με πολύ μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 30’ με τον Διαμαντή Τσάτσο αλλά η συνέχεια ήταν πολύ διαφορετική καθώς ανέλαβε δράση ο Γεωργαλλής. Πριν τελειώσει το ημίχρονο (στο 45’) ισοφάρισε σε 1 – 1 και στην επανάληψη ακολούθησαν άλλα δυο τέρματα τα οποία έδωσαν την άνετη νίκη στον Κλεάνθη. Ένα στο 57’ (1 – 2) και άλλο ένα στο 67’ (1 – 3). Στο 70’ μάλιστα ο Αλεξανδρίδης έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του κάνοντας το 1 – 4. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν το σκορ στο 85’ και πάλι με τον Διαμάντη Τσάτσο (2 – 4).
Σημειώνεται ότι στο 50’ ο Γεωργάς με σουτ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο αριστερό δοκάρι της ΑΕΛ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ωραιόπουλος.
ΑΕ ΛΕΡΟΥ: Ταχιράϊ, Κοτσάνης, Καστής, Δεληγιώργης, Βασιλείου, Τσάτσος, Ηλίας (50’ λ.τ. Ακοκλάνης), Τσιάρας (75’ Μιχάλης Δράκος), Πλόχωρος, Γιαννουκάς, Καράγκιολης (85’ Νικολάου)
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Βαρέλης, Καρίκης (70’ Σορωνιάτης), Δραγάτης (40’ Γεωργάς), Δαλκίδης, Πελέκης, Ατσίδης, Γιαννίκος, Σκόρπος (80’ Γρηγοριάδης), Αλεξανδρίδης, Παπαδημητρίου, Γεωργαλλής

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments