Αρχική Αθλητικά νέα O Γ.Σ Δωδεκάνησος ξεκινά συνεργασία με τον φυσιοθεραπευτή Γιώργο Κουμέντο

O Γ.Σ Δωδεκάνησος ξεκινά συνεργασία με τον φυσιοθεραπευτή Γιώργο Κουμέντο

0
Dodekanisos

Με τον φυσιοθεραυπευτή Γιώργο Κουμέντο θα συνεργαστεί ο Γ.Σ Δωδεκάνησος.

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος με χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον Γιώργο Κουμέντο, ο οποίος θα είναι φυσιοθεραπευτής της ομάδας μας για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Σε ηλικία μόλις 22 ετών ο Γιώργος, που είναι τερματοφύλακας στην ποδοσφαιρική ομάδα της Ρόδου, θα είναι ο φυσιοθεραπευτής του Γ.Σ. Δωδεκάνησος. Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον Γιώργο Κουμέντο για τις υπηρεσίες του (αφιλοκερδώς) στην ομάδα μας και του εύχεται ότι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Στις 11 ή 12 Νοεμβρίου θα υποδεχθεί ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος τον Ήφαιστο Πάτρας, στο πλαίσιο της α’ φάσης του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο. Η ομάδα μας συνεχίζει την προετοιμασία της στο «Βενετόκλειο». Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Βαλάντης Παππάς δεν έχει ξεκινήσει ακόμη την προετοιμασία, ενώ ο Ατνάν Χαμαντί μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς εκγύμνασης. Στις προπονήσεις δίνει κανονικά το «παρών» ο Σάββας Καρατζιάς, ενώ γίνονται προσπάθειες για να επιστρέψουν στην ομάδα ο Νίκος Μούνδρος και ο Νίκος Τσιβγούλης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments