Αρχική Videos “Ο Γ’ Παγκόσμιος θα ήταν πυρηνικός και καταστροφικός”

“Ο Γ’ Παγκόσμιος θα ήταν πυρηνικός και καταστροφικός”

0

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος αν γινόταν θα ήταν «πυρηνικός και καταστροφικός» και ισχυρίστηκε ότι η Ρωσία δεν θα επιτρέψει στην Ουκρανία να αποκτήσει πυρηνικά όπλα.

Ο Λαβρόφ είπε ότι η Ρωσία ήταν έτοιμη για κυρώσεις, αλλά δεν περίμενε ότι η Δύση θα στοχοποιήσει τους αθλητές, τους δημοσιογράφους και τους εκπροσώπους του πολιτιστικού τομέα. Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία μπήκε την Τετάρτη στην έβδομη ημέρα της, με τις μάχες να εντείνονται στο Κίεβο και σε άλλες μεγάλες πόλεις. Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι σχεδιάζει να χτυπήσει στόχους που χρησιμοποιούνται από την υπηρεσία ασφαλείας της Ουκρανίας.

Οι ρωσικές δυνάμεις κλιμάκωσαν σημαντικά τις στρατιωτικές τους επιχειρήσεις καθώς κατέρριψαν τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, το Χάρκοβο με ρουκέτες και βολές βαρέως πυροβολικού. Ο Naveen, ένας Ινδός φοιτητής σκοτώθηκε επίσης σε βομβαρδισμούς στο Χάρκοβο. Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelenskyy χαρακτήρισε τον βομβαρδισμό στο Χάρκοβο «έγκλημα πολέμου».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments