Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο Φοίβος συγχαίρει

Ο Φοίβος συγχαίρει

0
foivos panigiria2
Dodekanisos

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΦΟΙΒΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών του Κώστα Γεώργιο και Φερχάτ Αντώνιο, που αγωνίζονται στην ομάδα των γεννηθέντων το 2003-2004, για την πρόσκλησή τους να συμμετέχουν στις προπονήσεις των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ στη Ρόδο. Η πρόσκλησή τους αυτή, πέρα από την προσωπική τους επιτυχία, αντικατοπτρίζει τη συστηματική και μεθοδική δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του ΦΟΙΒΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ από τους προπονητές και του υπεύθυνους του Συλλόγου.
Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ συγχαίρει την ομάδα υποδομών του συλλόγου 2007-2008 για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κατηγορία της.
Οι ομάδες του συλλόγου μας συμμετείχαν στο παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ ΦΑΝΩΝ σε συνεργασία με την PANATHINAIKOS SOCCER SCHOOLS. Το τουρνουά ξεκίνησε την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014 και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014.

Η ομάδα των υποδομών μας, 2007-2008, νίκησε τον ΚΛΕΝΑΘΗ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ με 5-1 και τον ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΡΙΤΣΩΝ με 5-2 και έλαβε την πρώτη θέση.

Οι υπόλοιπες ομάδες των υποδομών μας, είχαν μια αξιοπρεπή παρουσία στο τουρνουά, αποδεικνύοντας έτσι τη συστηματική δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του Γ.Σ. ΦΟΙΒΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ.

Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει όλα τα παιδιά του συλλόγου που συμμετείχαν στο τουρνουά, καθώς επίσης, τους προπονητές και τους υπεύθυνους των Ακαδημιών μας για την οργάνωση, τη συστηματική δουλειά και το ζήλο που υπάρχει στα τμήματα αυτά.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments