Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο Φοίβος προώθησε τέσσερα παιδιά από τις Ακαδημίες του

Ο Φοίβος προώθησε τέσσερα παιδιά από τις Ακαδημίες του

0
Dodekanisos

Τέσσερα παιδιά από τις Ακαδημίες, προωθήθηκαν στην ανδρική ομάδα του Φοίβου Κρεμαστής. Σχετική είναι και η ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Ακαδημίες του Φοίβου. Αναλυτικά:

“Είναι μεγάλη μας χαρά και συνάμα μεγάλη ικανοποίηση να βλέπουμε στην προπόνηση και κατ’ επέκταση στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας παιδιά που έχουν περάσει από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας.

Η διοίκηση της ομάδας στο πλάνο που τρέχει εδώ και μια τριετία έχει ως πρώτιστο στόχο την προώθηση παικτών από τα τμήματα υποδομής στην ανδρική ομάδα .Φέτος προωθήθηκαν 4 παιδιά και ο λόγος για τους Σταύρο Μανικαρο, Γιώργο Μανικαρο, Νίκο Κιάκκα και Γιάννη Αγόρου. Πέρσι είχαμε την προώθηση τριών παιδιών και ο ένας εξ αυτών βρίσκεται στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αυτό δείχνει την σοβαρή δουλειά που γίνετε στα τμήματα υποδομής της ομάδας που μετρά τον έκτο χρόνο στο δίκτυο ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ. Εμείς από την πλευρά μας σαν διοίκηση θα είμαστε πάντα στο πλευρό της Ακαδημίας και θα προσπαθούμε όλο και περισσότερο να εξελίσσουμε την Ακαδημία σε όλα τα επίπεδα”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments