Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Ο Φοίβος είναι πιο ενισχυμένος!»

«Ο Φοίβος είναι πιο ενισχυμένος!»

0
tzaferis kipello
Dodekanisos

Την άποψη ότι ο Φοίβος είναι πιο ενισχυμένος σε σχέση με πέρσι, εξέφρασε με δηλώσεις του στο news12 ο Αλέξης Τζαφέρης. Ο παίκτης που και πέρσι ήταν στην ομάδα και …σήκωσε την τρείς κούπες (πρωτάθλημα, κύπελλο Δωδεκανήσου και κύπελλο Ερασιτεχνών), μιλάει για το νέο Φοίβο…
«Όπως ξέρετε έχουμε θέσει ως στόχο την άνοδο, πρώτα ο Θεός. Είναι κάτι που δεν καταφέραμε να κάνουμε πέρσι. Μπορεί να αποχώρησαν κάποια παιδιά που την αξία τους την ξέρουμε όλου αλλά και αυτοί που ήρθαν είναι πολύ άξιοι παίκτες. Μπορώ μάλιστα να πω ότι είμαστε πιο πλήρης ομάδα και πιο ενισχυμένη σε σχέση με πέρσι. Το μόνο που εύχομαι είναι να δέσει η ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον και είμαστε μια οικογένεια. Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους συναθλητές μου να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Στον φίλαθλο κόσμο, να απολαύσει ένα καλό πρωτάθλημα».
Μιλώντας για τον πρόσφατο τραυματισμό (σε παλιό του τραύμα στους προσαγωγούς) ο οποίος θα τον αφήσει περίπου δεκαπέντε ημέρες εκτός προπονήσεων, είπε:
«Στο τέλος της περσινής χρονιάς δεν αποθεραπεύτηκα πλήρως με αποτέλεσμα το πρόβλημα να εμφανιστεί και πάλι φέτος, την δέκατη ημέρα της προετοιμασίας. Ο πόνος μου είναι οστικός και όχι μυϊκός. Δηλαδή υπάρχει οίδημα και θα πρέπει να κάνω αρχικά θεραπείες και μετά ενδυνάμωση»
Σε ερώτηση για το αν θεωρεί προς όφελος του ποδοσφαίρου το ότι το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί τελικά σε δυο ομίλους, απάντησε:
«Προσωπικά δεν μου αρέσει. Με τους δυο ομίλους χάνεται η ομορφιά του πρωταθλήματος. Σε έναν όμιλο, ο καλύτερος και αυτός που έχει την πιο σταθερή διάρκεια θα είναι ο πρωταθλητής. Με τα μπαράζ που είναι διπλά παιχνίδια, όλα μπορούν να συμβούν. Πιστεύω ότι φέτος έχει πιο δυνατές ομάδες από πέρσι και περισσότερους συνδιεκδικητές του τίτλου. Αυτό θα είναι καλό για τον κόσμο της Ρόδου ο οποίος κάθε εβδομάδα θα βλέπει και ένα ντέρμπι».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments