Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Ο Φοίβος είναι πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις”

“Ο Φοίβος είναι πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις”

0
Dodekanisos

Την απογοήτευση του για όσους δεν έδωσαν το παρών στην γιορτή της 10ετης επετείου που έκανε ο Φοίβος για την κατάκτηση του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας εκφράζει με ανακοίνωση της η διοίκηση του συλλόγου. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα εξής:

“Δέκα χρόνια πέρασαν από την ιστορική στιγμή της κατάκτησης του δεύτερου Κυπέλλου Ερασιτεχνών για την ομάδα μας. Σε μια σεζόν που μας στιγμάτισε όλους τόσο προσωπικά, όσο και ομαδικά. Μετά από μια δεκαετία ξανά ζήσαμε αυτό το ταξίδι από την αρχή, σαν να μην πέρασε μια μέρα. Όλοι είμασταν εκεί. Όπως τότε. Η μάλλον σχεδόν όλοι.

Η μεγαλύτερη επιτυχία εκείνης της ομάδας ήταν ότι κατάφερε να ενώσει ένα ολόκληρο χωριό, ένα ολόκληρο νησί. Πλέον δέκα χρόνια μετά, τα πράγματα για τους περισσότερους αλλάξαν. Δυστυχώς, από αυτή την γιορτή της επετείου πολλοί ήταν εκείνοι που έλαμψαν δια της απουσίας τους. Τοπικοί φορείς, πρόσωπα της Κρεμαστής και πρώην παράγοντες-Προέδροι της ομάδας δεν έδωσαν το “παρών” ούτε στο επετειακό φιλικό, ούτε στο τουρνουά υποδομών που διοργανώθηκε στην μνήμη του Φιλίππου Δελαπόρτα και του Αλέξη Τζαφέρη. Φαίνεται ότι είχαν σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθούν. Δυστυχώς όμως για όλους αυτούς, στον Φοίβο και την Κρεμαστή δεν έχουμε κοντή μνήμη.

Ο Φοίβος είναι πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις. Καλό θα είναι κάποιοι να μην εστιάζουν στο όνομα του εκάστοτε Προέδρου, αλλά να λειτουργούν με γνώμονα την ιστορία και την αγάπη τους για την ομάδα”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments