Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου O Φοίβος “χάλασε” το αήττητο του Διαγόρα Βατίου

O Φοίβος “χάλασε” το αήττητο του Διαγόρα Βατίου

0
Dodekanisos

Το αήττητο του Διαγόρα Βατίου χάλασε ο Φοίβος ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας με 2 – 1 και πρόσθεσε έτσι τρεις ακόμα πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν συνολικά να πατούν καλύτερα από τους αντιπάλους τους οι οποίοι πάντως “φωνάζουν” πάντως για μια φάση στο 84′ και ενώ το σκορ ήταν 2 – 1 σε βάρος τους όπου ζήτησαν πέναλτι υποστηρίζοντας ότι μετά από σουτ του που επιχείρησαν, η μπάλα “βρήκε” στο χέρι του Παϊζάνου με τον διαιτητή πάντως να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί κανονικά.

Το σκορ άνοιξε ο Φοίβος ( 0 – 1) στο 14′ μετά από σουτ του Αζεμάϊ μέσα από την μεγάλη περιοχή. Στο 25′ όμως ο Μόσχος έφερε το παιχνίδι στα ίσα με ωραίο σουτ από πολύ καλό σημείο (1 – 1). Στο 57′ ο Δαφερέρας με μακρινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1 – 2.

Σημειώνεται ότι στο 82′ ο Ντάλλας με σουτ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο κάθετο δοκάρι σε μια μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα της νότιας Ρόδου ενώ στο 90′ ο Κιοσέογλου “σημάδεψε” το οριζόντιο με πλασέ, σε μια εξίσου κλασική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ατσικνούδας (Κόττορος, Μαυρουδής) ο οποίος στο 91′ απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Καραγιάννη των γηπεδούχων.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Δαρζέντας, Ζερβός, Μοσχής, Καραγιάννης, Αδάμος (80′ Ντάλλας), Έλληνας, Λαζίδης, Χουτεσιώτης, Πουλάϊ, Μόσχος, Κουλλόλι (60′ Πελέκης)
ΦΟΙΒΟΣ: Γιανούλι, Μαντικός, Καμπούρης, Παϊζάνος, Δαφερέρας, Αθανασίου (55′ λ.τ. Ταφάνι), Κιοσέογλου, Χατζησάββας (90′ Καρίκης), Αζεμάϊ, Ορφανίδης, Μπανουσάϊ (83’Πρέτσι)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments