Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ο Φέρο έδωσε το τρίποντο!

Ο Φέρο έδωσε το τρίποντο!

0
xalki nireas
Dodekanisos

Με ένα τέρμα του Φέρο στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης η Χάλκη κατέκτησε το τρίποντο, καθώς νίκησε τον Νηρέα με 2-1 στην Κρεμαστή, για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας.
Η Χάλκη μπήκε καλύτερα στο ματς. Στο 16΄ κέρδισε πέναλτι όμως ο Χατζηνικόλας αστόχησε με τον αντίπαλο πορτιέρο να αποκρούει εντυπωσιακά και το 0-0 να παραμένει. Στη συνέχεια ο Νηρέας απάντησε με την κεφαλιά του Καρρά μόλις άουτ. Λίγα λεπτά αργότερα οι Χαλκίτες έφτασαν στο γκολ με την δυνατή κεφαλιά του Καβουκλή για το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.
Στο 60΄ ο Νηρέας έφερε το ματς στα ίσια με τον Παπαγεωργίου ενώ στο 81΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή όταν ο ίδιος παίκτης έχασε πέναλτι. Η ομάδα του Άγγελου Φραγκάκη δεν είχε πει την τελευταία της λέξη αφού στις καθυστερήσεις με τέρμα του Φέρο πήρε την πολυπόθητη νίκη
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Ατσικνούδας (Βλάχος, Κάζας)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Κυζάλας, Κρητσιώτης, Γεωργίου, Κεβάνι, Μπιζάτης, Τσιώνης, Κωστίδης, Χατζηνικόλας, Φέρο, Γκαμαλέτσος, Καβουκλής
ΝΗΡΕΑΣ: Αξιώτης, Γουλίτσας, Καρράς (46΄ Κιλασίν), Στούρης, Καρινός, Παπανικολάου, Φλεβάρης (63΄ Βολιτάκης), Σινάνης, Κόκκαρης, Παπαγεωργίου, Ζουρδής (69΄ Χριστοδούλου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments