Αρχική Videos Ο FDA προαναγγέλλει ότι θα εγκρίνει το εμβόλιο για παιδιά έως 5...

Ο FDA προαναγγέλλει ότι θα εγκρίνει το εμβόλιο για παιδιά έως 5 ετών!

0

Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι το εμβόλιο τριών δόσεων για τον κορωνοϊό της Pfizer-BioNTech φαίνεται αποτελεσματικό σε παιδιά ηλικίας κάτω των πέντε ετών. Η ομοσπονδιακή υπηρεσία δημοσίευσε την ανάλυσή της για το φάρμακο στον ιστότοπό της ενόψει της συνεδρίασης της Τετάρτης 15 Ιουνίου,  όταν η Συμβουλευτική Επιτροπή Εμβολίων και Συναφών Βιολογικών Προϊόντων πρόκειται να εξετάσει την τροποποίηση των επειγουσών αδειών για τα εμβόλια Pfizer-BioNTech και Moderna, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι θα τα εγκρίνει.

Με έκθεση της, η Ρυθμιστική Αρχή αναφέρει και τα ακόλουθα:
«Δεδομένης της αβεβαιότητας της πανδημίας COVID-19 και της πιθανότητας συνεχιζόμενης μετάδοσης SARS-CoV-2 κατά τους επόμενους μήνες, η ανάπτυξη του εμβολίου για χρήση σε παιδιά ηλικίας έξι μηνών έως τεσσάρων ετών θα έχει πιθανώς ευεργετική επίδραση στη νοσηρότητα και θνησιμότητα σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα».

Θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι το συμπέρασμα που προκύπτει είναι το ότι οι αξιωματούχοι είναι ουσιαστικά σαν να στέλνουν το μήνυμα για την επιστροφή στους περιορισμούς και τους εμβολιασμούς το επόμενο διάστημα και ειδικά από το φθινόπωρο, κάνοντας λόγο για “πιθανότητα συνεχιζόμενης μετάδοσης”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments