Αρχική Videos O Fauci φέρεται να έχει διπλασιάσει την περιουσία του στην πανδημία

O Fauci φέρεται να έχει διπλασιάσει την περιουσία του στην πανδημία

0

Σχεδόν δυο φορές αύξησε την καθαρή περιουσία του το 2021 ο επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου Anrthony Fauci σε σχέση με το 2019. Αυτό επισημαίνει με έκθεση της o μη κερδοσκοπικός οργανισμός διαφάνειας Open the Book που εδρεύει στο Ιλινόις των ΗΠΑ. Ο Οργανισμός επικαλείται στοιχεία που έλαβε από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας. Ο Fauci εμφανίζεται με μειωμένο μισθό μεν το 2021 και το 2022 ωστόσο η έκθεση τονίζει ότι υπήρξαν άλλα τα οποία ανέβασαν κατακόρυφα τις απολαβές του στα χρόνια του κορωνοϊού.

Τα δικαιώματα βιβλίων και το βραβείο Dan David 1 εκατομμυρίου δολαρίων από το Ισραήλ, καθώς και οι απολαβές από εμφανίσεις και ομιλίες, είναι κάποια από αυτά που έδωσαν την ευκαιρία στον Fauci να αυξήσει πολύ την περιουσία του, παρά την γενικότερη οικονομική ύφεση λόγω της πανδημίας.
«Ενώ ο dr. Fauci ήταν κυβερνητικός υπάλληλος για περισσότερα από 55 χρόνια, η καθαρή αξία της περιουσίας του εκτοξεύτηκε στα ύψη κατά τη διάρκεια της πανδημίας », είπε στο Fox News ο Διευθύνων Σύμβουλος του OpenTheBooks Adam Andrzejewski

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments