Αρχική Επικαιρότητα Ο Φαίδων Βόβολης δίνει αποστομωτική απάντηση στα συστημικά ΜΜΕ

Ο Φαίδων Βόβολης δίνει αποστομωτική απάντηση στα συστημικά ΜΜΕ

0
Dodekanisos

Αποστομωτική ήταν η απάντηση του Επικεφαλής του κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά” κ. Φαίδωνα Βόβολη, σχετικά με συστημικά δημοσιεύματα που μιλούσαν για “αποδόμηση του αφηγήματος του”. Με βάση τα όσα ο ίδιος ο καρδιολόγος περιγράφει, διαπιστώνουμε πως ο ίδιος αποτελεί έναν πολιτικό στόχο. Ο κ. Βόβολης γράφει μεταξύ άλλων και τα εξής:

Ο ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΜΜΕ (sites κτλ) ! ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΙΣΑ: -Η διαδικασία ήταν να ξεκινήσει στις 09:00. Αυτό ήξεραν τα χορηγούμενα (από τα χρήματα του Ελληνικού λαού) ΜΜΕ . Και αίφνης 10:20 βγάζουν καμιά 15άρια sites ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!!! Λες κι ήταν ένας κοινός αρθρογράφος! Και τι έλεγαν; Πως ‘αποδόμησαν το αφήγημά μου οι 3 κληθέντες απ’ο τον σύλλογο επιστήμονες ! Με τη μόνη διαφορά πως ΔΕΝ γνώριζαν πως η διαδικασία είχε καθυστερήσει και εκκίνησε μετά τις 12!!!!!!

Ο ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ!! Έτσι ακριβώς ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ τον κόσμο! Τα λόγια αυτά έχουν την ίδια ισχύ με τις λέξεις ‘αρνητές ‘/‘αντιεμβολιαστές ‘κτλ! Πλέον έχουν διασυρθεί πλήρως στις συνειδήσεις μας..πολύ λυπάμαι που προδίδουν το όμορφο επάγγελμα της δημοσιογραφίας..

Δείτε την πλήρη ανάρτηση του κ. Βόβολη στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1484296728630221&id=100011497230805

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments