Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Ο Ευαγόρας έχει την νοοτροπία αγωνιστή”

“Ο Ευαγόρας έχει την νοοτροπία αγωνιστή”

0
Dodekanisos

Ικανοποιημένος από το ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου δηλώνει στο news12 με αφορμή το αυριανό ξεκίνημα της προετοιμασίας ο προπονητής του Ευαγόρα Γιάννης Κουμέντος. Ο ίδιος τόνισε τα ακόλουθα:
“Φτιάξαμε μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική. Έχουμε παιδιά που είναι πεισμωμένα για να παίξουν ποδόσφαιρο και πάνω απ’ όλα να κάνουν αθλητισμό και να το ευχαριστηθούν που είναι και το σημαντικότερο για εμένα. Ο στόχος που βάζεις είναι για να είσαι μέσα στο παιχνίδι και να διεκδικείς πράγματα. Την νοοτροπία του αγωνιστή την έχουμε κατοχυρώσει πιστεύω σε αυτή την ομάδα”.

Ο έμπειρος προπονητής, δεν παρέλειψε πάντως να εκφράσει την ανησυχία του με αφορμή την εξάπλωση του κορωνοϊού λέγοντας τα εξής:
“Τα πράγματα κρέμονται σε μια κλωστή. Έτσι νιώθω εγώ, Χτυπάω ξύλο, αλλά με ένα κρούσμα θα αναθεωρήσουμε πολλές απόψεις και οι καταστάσεις θα αλλάξουν. Πάντα υπάρχει μια ανησυχία και αυτό είναι λογικό. Δυστυχώς ο ιός είναι απρόβλεπτός και δεν φαίνεται. Είναι αόρατος. Προχωράμε και βλέπουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments