Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ο Εργοτέλης ανέκοψε την πορεία του Λεβαδειακού

Ο Εργοτέλης ανέκοψε την πορεία του Λεβαδειακού

0
Dodekanisos

Στη δεύτερη ήττα του στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 υποχρέωσε τον Λεβαδειακό ο Εργοτέλης (0-1). Για τη 17η αγωνιστική του Νότιου Ομίλου, πλην του Εργοτέλη και η Επισκοπή εξασφάλισε μία σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού Β’ (2-1).   

Στο «Παγκρήτιο», ο Εργοτέλης ήταν πολύ καλύτερος στο ξεκίνημα, κερδίζοντας μάλιστα και πέναλτι λίγο πριν το ημίωρο. Ο Σωτήρης Κοκκίνης ανατράπηκε από τον Παναγιώτη Λιάγα, με τον Θανάση Κωστανάσιο να ευστοχεί από την άσπρη βούλα, για το 1-0 στο 29’.  Από την άλλη ο Λεβαδειακός δεν έμεινε άπραγος και ανεβάζοντας την απόδοσή του, σπώλεσε τρεις πολύς καλές ευκαιρίες σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (34’-37’), με τους Παναγιώτη Συμελίδη, Γιώργο Βρακά και Νέστορα Μυτίδη. Οι φιλοξενούμενοι έντειναν την πίεσή τους σε όλο το δεύτερο μέρος, είχαν ευκαιρίες – μεταξύ αυτών και δοκάρι σε κεφαλιά του Κώστα Δούμτσιου – ωστόσο η ισοφάριση δεν ήρθε, με τον Θεμιστοκλή Τσέλιο να… κατεβάζει τα ρολά.  

Οι συνθέσεις

Εργοτέλης (Μπαδήμας): Τσέλιος, Σαρρής, Ποζατζίδης, Σερβιλάκης, Ντουμάνης (78′ Πατρινός), Πέϊος, Βουτσάς, Μπουτσάκης (72′ Κατσούρι), Κοκκίνης (78′ Κόλα), Κωστανάσιος (60′ Χοσάμ), Κόνρααντ.

Λεβαδειακός (Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς, Χάμοντ, Νίλι, Πολέττο (74′ Νίκας), Βρακάς (46′ Μουτίνιο), Λιάγκας, Μυτίδης (57′ Βήχος), Παναγιώτου (57′ Δούμτσιος), Τζημόπουλος, Τσάπρας (57′ Κωνσταντινίδης), Συμελίδης.

Η Επισκοπή εισήλθε με το «μαχαίρι στα δόντια» στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’, στον Ασπρόπυργο. Προηγήθηκε, μάλιστα, με 2-0, χάρη σε ισάριθμα σουτ του Τιμιπέρ Τζόνσον Εμπόι (14’, 38’). Οι «πράσινοι» ευτύχησαν να μειώσουν πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με την προσπάθεια του Χρήστου Κυπαράκου (44’). Παρά την προσπάθειά τους στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, η Επισκοπή κράτησε το πολύτιμο «τρίποντο». 

Οι συνθέσεις

Παναθηναϊκός Β (Βάθκεθ): Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι (83′ Μαραθωνίτης), Σιδεράς, Κούτσιας (69′ Μαρτίνης), Θεοχάρης (83′ Ματσαδές), Αθανασακόπουλος, Κρυπαράκος (69′ Αλμπάνης), Καρβούνης (60′ Σερπέζης), Σαρδέλης, Τσιριγώτης.

Επισκοπή (Βέλιτς): Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος, Τριντάντε, Μπαρμπόσα, Γκονζάλβες, Εμπόι, Πολυχρόνης, Σκόνδρας (57′ Νταρζίσιο), Σουμπασάκης (57′ Τσαβός), Πέτρου (90+1′ Σταθόπουλος), Νοικοκυράκης.

Τα αποτελέσματα, το υπόλοιπο πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής του Νότιου Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2 και η βαθμολογία: 

Παναθηναϊκός Β’ – Επισκοπή        1-2 
Εργοτέλης – Λεβαδειακός           1-0 

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022 

Καραϊσκάκης Αρτας – Ρόδος         14:45 
Αστέρας Βλαχιώτη – ΠΑΣΑ Ηρόδοτος  14:45 
Χανιά – Καλλιθέα                  14:45 (ΕΡΤ3) 
ΑΠΣ Ζάκυνθος, ΟΦ Ιεράπετρας       14:45 
Διαγόρας – Αιγάλεω                14:45 
Καλαμάτα – Κηφισιά                17:00 (ERTSPORTS) 

ΡΕΠΟ: ΑΕΚ Β’ 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments