Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Ο Ευκλής είναι ένα οργανωμένο σωματείο»

«Ο Ευκλής είναι ένα οργανωμένο σωματείο»

0
Dodekanisos

Την άποψη ότι ο Ευκλής είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο εξέφρασε με δηλώσεις του στο news12 ο προπονητής του συλλόγου Γιώργος Ξύπας. Ο ίδιος εξήρε την μεγάλη προσπάθεια που κάνει η διοίκηση προκειμένου να στηρίξει τις υποδομές της και να αναδείξει ταλέντα.

Μιλώντας σχετικά, τόνισε τα ακόλουθα:
«Ο Ευκλής είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο. Στόχος μας είναι ο αθλητισμός και να αναδείξουμε ταλέντα. Αυτό το τηρεί η διοίκηση και είναι πολύ καλό. Μου κάνει εντύπωση πως ένα μικρό χωρίο είναι τόσο οργανωμένο σε όλα τα τμήματα. Είναι ένα σωματείο που δίνει περισσότερη βαρύτητα στις Ακαδημίες και αυτό είναι κάτι που ταιριάζει και με τη δική μου φιλοσοφία».

Σχετικά με την ανδρική ομάδα και τους στόχους της μέχρι και το φινάλε της χρονιάς είπε:
«Θέλουμε να βγούμε δεύτεροι αλλά και να μην βγούμε δεν αλλάζει κάτι. Είμαστε μέσα στο σκεπτικό μας. Ήδη έχουν πάρει συμμετοχή επτά παιδιά από τις Ακαδημίες. Βέβαια είμαστε και δεύτεροι και αυτό είναι καλό για όλους μας. Αν την κατακτήσουμε, θα είναι κάτι πολύ ωραίο. Υπάρχει το κίνητρο αλλά αν δεν έλθει δεν είναι κάτι  τραγικό. Θα προσπαθήσουμε να κερδίζουμε πάντα».

Ο Γιώργος Ξύπας πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Η 1η θέση είναι του Αστέρα και επάξια βρίσκεται εκεί. Είναι και η ομάδα που ήταν πιο ζεστή για να πάρει το πρωτάθλημα. Η βαθμολογία λέει την αλήθεια. Οι υπόλοιπες ομάδες δεν έχουν πολλές διαφορές αλλά αυτό που μετράει είναι η σταθερότητα που θα δείξει η κάθε μια. Από την ομάδα μου είμαι ικανοποιημένος αλλά γενικότερα δεν υπάρχει καλή ποιότητα στο πρωτάθλημα»

Όσον αφορά τη φετινή διαιτησία, τόνισε:
«Με τη διαιτησία προσπαθώ να μην ασχολούμαι. Έχουν γίνει και λάθη αλλά σε γενικές γραμμές η διαιτησία είναι καλή φέτος. Και αλλοίωση αποτελέσματος να έχει γίνει, έχουμε δει τα χειρότερα στη Super League, τι να πούμε τώρα…»

Όσο για τις τελευταίες εξελίξεις και με την απόφαση της κυβέρνησης να σταματήσει επ’ αόριστον το πρωτάθλημα δήλωσε:
«Παρακολουθώ Super League πολύ σπάνια. Κυρίως παρακολουθώ την ΑΕΚ γιατί μου αρέσει αυτή η ομάδα. Ο αθλητισμός είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο και τα όσα γίνονται τελευταία αφορούν ασφαλώς και την κοινωνία. Από τη στιγμή που στον αθλητισμό επεμβαίνει η πολιτική παύει να είναι αθλητισμός και έχουμε αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν τα οποία είναι τραγικά».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments