Αρχική Στήλες Τους θυμάστε; Ο Διγενής στα 80ς

Ο Διγενής στα 80ς

0
digenis_retro
Dodekanisos
Στην φωτογραφία είναι ο Διγενής στο γήπεδο Κοσκινού στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Διακρίνονται όρθιοι από αριστερά: Θωμάς Σπανός, Μάρκος Λυράς, Γιάννης Κοζάς , Γιώργος Αντωνιάδης, Λάζαρος , Μιχάλης Σακελάρης , Γιάννης Μόσχου, Λάκης Επιφάνης , Νίκος Καρπαθάκης .ΚΑΘΙΣΤΟΙ από αριστερά : Μανώλης Ηλιάδης  Γιάννης Μαλλιάκας, Γιώργος Τσίκης, Νιότης Γορανίτης , Παρασκευάς Σάββενας και Γιάννης Αντωνίου. Προπονητής την περίοδο εκείνη ήταν ο Αντώνης Χαρίτος  και Πρόεδρος ο Βασίλης Παρπέρης.

Την φωτογραφία μας έστειλε ο κ. Σάββας Ευθυμίου τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά. Ο κ. Ευθυμίου, από την εποχή εκείνη και για περίπου 20 χρόνια, υπήρξε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας. Ο ίδιος, μας λέει:
«Έζησα πραγματικά έντονες συγκινήσεις με πτώσεις και ανόδους από την Β κατηγορία , αργότερα την ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό στην Α’  και να συμμετέχει στην Δ’ Εθνική. Υπήρχαν αγώνες ( με Απόλλωνα , Φοίβο , Ιάλυσσο , Ένωση Ρόδου – Διαγόρα ) που οι θεατές ήταν  περισσότεροι από 2.000. Όμορφες στιγμές που δύσκολα θα ξαναέλθουν ,όχι μόνο για τον Διγενή αλλά γενικά στο τοπικό ποδόσφαιρο.»

Υ. Γ.: Όσοι από εσάς έχετε υλικό παλιών φωτογραφιών που πιστεύεται ότι μπορεί να αξιοποιηθεί, θα ήταν ευχαρίστηση μας να μας το αποστείλετε με email ( info@news12.gr) μαζί με δυο λόγια.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments