Ο Διγενής παρουσιάζει τον Milosavljevic

0
ploumpis miliosavlevic

Ανακοίνωση με την οποία σας προσκαλεί στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει ο Α.Σ. Διγενής με τον Goran Milosavljevic και τους συνεργάτες του με αφορμή τη μεταξύ τους συνεργασία εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου. Αναλυτικά:
«Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Διγενής Κοσκινού, σας προσκαλεί σε συνέντευξη Τύπου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016, στις 12:00μ.μ. στην αίθουσα του ξενοδοχείου Adelmar με θέμα «Συνεργασία Α.Σ. Διγενής Κοσκινού – Goran Milosavljevic, Yearly Scooting & Personal Training Program.
Στη συνέντευξη Τύπου θα μιλήσουν ο κ. Πλούμπης Μάριος ( Εκπρόσωπος & Συνεργάτης Goran Milosavljevic – Πασπαλίδη Σπύρου), για θέματα Marketing – Προβλήματα, Ευκαιρίες, Δυνατότητες και Προοπτικές – ο κ. Milosavljevic Goran ( Scouter της Arsenal F.C. στα Βαλκάνια, Personal Trainer & Agent), ο κ. Πασπαλίδης Σπύρος, ιδρυτής του Goalkeaper Performance και προπονητής τερματοφυλάκων της Arsenal F.C. Elite Academy την τελευταία πενταετία και ο κ. Ψύλλου Μιχάλης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ. Διγενής Κοσκινού».