«Ο διαιτητής δεν ήξερε ούτε να γράψει!»

7
kama maria

Ξεσπάθωσε η Δήμαρχος Τήλου Μαρία Καμμά μιλώντας σήμερα σε εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού TOP FM με αφορμή το πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας του νησιού της με τον Απόλλωνα Απολλώνων στο πλαίσιο της Β’ Κατηγορίας αλλά και την είσοδο της στ’ αποδυτήρια. Μεταξύ άλλων αναφερόμενη στον διαιτητή τόνισε:
«Δεν ισχύει τίποτα από τα όσα έχουν ειπωθεί ή γραφτεί σχετικά με το ότι δέχθηκε ψυχολογική πίεση ή εγώ του πήρα το στυλό από τα χέρια και δεν τον άφησα να γράψει στο φύλλο αγώνα. Καταρχήν εγώ είδα ένα παιδί που δεν ήξερε να γράψει και προφανώς δεν ήξερε ούτε να σφυρίξει. Όπως είδα έκανε σοβαρά ορθρογραφικά λάθη. Δεν ήταν δυνατόν να τον διορθώνων εγώ τη στιγμή που περίμενε και ένα ολόκληρο πλοίο να αναχωρήσει». Η Δήμαρχος Τήλου πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Δεν ήμουν στο παιχνίδι και με πήρε τηλέφωνο ο κ. Σαββάκης μετά το τέλος του να πάω στο γήπεδο γιατί προφανώς είχε κάποια ένταση. Όταν πήγα εκεί δεν είδα τίποτα. Πήγα στα αποδυτήρια να ρωτήσω τον διαιτητή τι είχε συμβεί και αν τον είχε πειράξει κανείς. Η πόρτα δεν άνοιγε διότι έχει πρόβλημα. Όχι ότι την έσπασε κάποιος. Είπα απλά στον διαιτητή να συντομεύει με το φύλλο αγώνα γιατί υπήρχε η πίεση του χρόνου και το πλοίο δεν μπορούσε να περιμένει. Διαπίστωσα όμως ότι ο διαιτητής δεν ήξερε να γράψει. Είναι ντροπή να λέγεται το οτιδήποτε άλλο. Η Τήλος κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και πρέπει όλοι να την στηρίξουμε και όχι να την κατηγορούμε».

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. “Maria Chatziarguriou: Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η!!! Τι σχέση έχουν οι ορθογραφικές γνώσεις με τις αποδόσεις και τις γνώσεις ενός αθλητή/διαιτητή; Η κυρία ξέρει τι σχήμα έχει η μπάλα;

    Δεν ντρέπεται να σχολιάζει τους άλλους, όταν η «κυρία» είναι μέρος τις πολιτικής δυσωδίας;@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

    Και για σας κύριε Δραγάτη ντροπή που επιτρέπεται από την Κυριακή να βγαίνουν και να θάβουν έναν άνθρωπο ενώ ξέρετε ότι δεν μπορεί να απαντήσει! Και δεν κάνατε την παραμικρή προσπάθεια να τον προστατεύσετε ενώ υποτίθεται ότι είστε «συνάδελφος»!”

    LIKE LIKE LIKE

  2. 1: ο διαιτητής είναι τρελός και εκείνη τη μέρα μάλλον έβλεπε φαντάσματα… 2: μάλλον δεν πρέπει να ξέρει ούτε να γράψει γιατί με την πίεση που (φανταζόταν) έκανε 2 ολόκληρα ορθογραφικά στο φ.α 3: αποκαλείται να έγινε κάτι μεμπτό σε αυτό το γήπεδο γιατί από όσο γνωρίζω εκεί τα παιδιά γίνονται (χαλί να τους πατησεις) και σίγουρα έχουν υποδειγματική συμπεριφορά!! 4: (Τρελός) τελικά δεν είναι μόνο ο ref είναι σίγουρα και οι υπόλοιποι 150 που ΝΟΜΙΖΑΝ ότι το πλοίο καθυστέρησε… Μάλλον επειδή ο Γιακουμακης έπινε καφέ στα αποδυτήρια… 5: (Η ΠΟΡΤΑ) σίγουρα θα ήταν χαλασμενοι από παλιά, τι; Να πιστέψω ότι τα παιδιά την κλωτσισαν και στραβωσε;; Οχι!!! 6: συμπέρασμα, ο διαιτητής έπρεπε να μείνει στην Τηλο και να συμπλήρωση εκεί το φ.α με την ησυχία του, απολαμβάνοντας την φιλοξενία των (οικοδεσποτων) και έτσι δεν θα χρειαζόταν καν συμπληρωματική για ένα παιχνίδι που ουτος η άλλος δεν είχε ΤΙΠΟΤΑ!! 7: μην ξεγελιεστε, ότι έγινε στο πεχνιδι έγινε επειδή ο Γιακουμακης δεν ξέρει να σφυρίζει…