Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο Διαγόρας Βατίου δεν αστειεύεται!

Ο Διαγόρας Βατίου δεν αστειεύεται!

0
Dodekanisos

Κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση και αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι τη φετινή χρονιά είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα, ο Διαγόρας Βατίου έκανε ένα πολύ σημαντικό «διπλό» μέσα στ’ Αφάντου. Επικράτησε του τοπικού ΑΕΡΑ με 2 – 1 και επανήλθε έτσι στις επιτυχίες μετά τις ήττες των δυο τελευταίων αγωνιστικών. Οι παίκτες του Γιάννη Καμπούρη άνοιξαν το σκορ στο 36’ με πλασέ πάνω στην κίνηση του Μόσχου ( 0 – 1). Από εκεί και πέρα η ομάδα του Βαγγέλη Χοσάδα πίεσε και έφθασε στην ισοφάριση στο 45’ με κεφαλιά του Γκινή από καλό σημείο μέσα στην περιοχή.
Ο ΑΕΡΑ μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη, ωστόσο ο Διαγόρας Βατίου ήταν αυτός που «ακούμπησε» το γκολ στο 60 αλλά το σουτ που επιχείρησε ο Πελέκης «βρήκε» το οριζόντιο δοκάρι. Ο Λαζίδης όμως στο 75’ που είδε εκτός θέσης τον τερματοφύλακα του ΑΕΡΑ , δεν έκανε λάθος και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει έτσι το 1 – 2 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι είχαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 84’, αλλά ο Γκινής αστόχησε από τα έντεκα βήματα. Ο Μαυρουδής έπεσε σωστά στη γωνιά και απόκρουσε το πέναλτι.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αλέξανδρος Σπάρταλης (Μαυρουδής, Σταυρούλιας)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΕΡΑ: Κοντογιωργάκης, Τάχος, Ροκάϊ (80’ Νικολής), Γεωργίου, Πλύγκος, Στεφανής, Μπάρδης (93’ Γιακουμάκης), Λυριστής (60’ Φιλιππάκος), Γκινής, Μαθιός, Παπαοικονόμου (60’ Ρούσσος)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Μαυρουδής, Κουλόλλι, Καραγιάννης, Ζερβός, Έλληνας., Λαζίδης, Πουλάϊ (86’ Ντάλλας), Χουτεσιώτης, Μόσχος (91’ Τέγος), Πελέκης (85’ Γιαουπάϊ), Ζωάννου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments