Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο Διαγόρας Βατίου «φωνάζει» για τη Φιλιππάκου

Ο Διαγόρας Βατίου «φωνάζει» για τη Φιλιππάκου

4
filipakou marieta
Dodekanisos

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία της Μαριέτας Φιλιππάκου στο παιχνίδι με τον Ορφέα (1 – 1) εξέδωσε σήμερα η διοίκηση του Διαγόρα Βατίου. Αναλυτικά:
«Θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας για τις αποφάσεις της κ. Φιλιππάκου, διαιτητή στον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Ορφέα. Είναι από τις ελάχιστες φορές που αντιδράμε με αυτό τον τρόπο, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή στο να εκφράσουμε την αδικία που νιώθουμε μετά το τέλος του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, διαμαρτυρόμαστε έντονα για τις ακόλουθες φάσεις:
Α) Τον καταλογισμό του πέναλτι εις βάρος μας, από το οποίο προήλθε το γκολ της ισοφάρισης του Ορφέα. Στη συγκεκριμένη φάση παίχτης της ομάδας μας διώχνει την μπάλα μέσα από την περιοχή και αυτή βρίσκει ενστικτωδώς και σε απόσταση ενός μέτρου το χέρι συμπαίκτη του το οποίο είναι σχεδόν κολλημένο στο σώμα του. Στη συγκεκριμένη φάση η μπάλα έχει κατεύθυνση προς τα έξω και όχι προς την εστία. Πιστεύουμε ότι αυτή η φάση είναι ιδανική για να διδάσκεται σε διαιτητικά σεμινάρια, με θέμα: Όλα τα χέρια μέσα στην περιοχή δεν είναι πέναλτι.
Β) Την αυστηρότατη αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα προς το τέλος του παιχνιδιού του ποδοσφαιριστή μας Ντόστι Κάντρι για διαμαρτυρία που κανείς δεν άκουσε εκτός από την ίδια που βρισκόταν τουλάχιστον 30 μέτρα μακριά.
Γ) Δεν τιμώρησε παίχτες του Ορφέα ούτε καν με κίτρινη κάρτα που σε κάποιες περιπτώσεις ήταν και δεύτερη για σκληρά και επικίνδυνα μαρκαρίσματα. Αρκετές φορές σε αυτές τις φάσεις προς έκπληξη όλων δεν σφύριζε ούτε φάουλ.
Απευθυνόμενοι στο αρμόδιο όργανο της Επιτροπής Διαιτησίας, που είναι και το κατάλληλο να κρίνει τους διαιτητές, παρακαλούμε να λάβει σοβαρά υπόψη του τη διαμαρτυρία μας και πιστεύουμε τόσο ο Παρατηρητής Διαιτησίας στο συγκεκριμένο παιχνίδι όσο και η Επιτροπή να μας δικαιώσουν. Επιτέλους, η κόσμια συμπεριφορά μιας ομάδας δεν πρέπει να εκλαμβάνετε ως αδυναμία!! Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Ορφέα για την άψογη φιλοξενία και να είναι σίγουροι ότι θα τους την ανταποδώσουμε».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
FONTAN
FONTAN
10 years ago

Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΑΥΤΑ Τ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΧΕΙ. ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΓΟΡΑΣ- ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ

Red gate
Red gate
10 years ago

Χαχα και εσυ απ’οτι φαίνεται κάθεσαι στον καναπέ.γιατι για παραπάνω δεν εισαι.εγω δεν την ξερω προσωπικά αλλα σε σχέση με σένα που σε ξερω δεν πιάνεις ΜΙΑ και μη με προκαλείς να σε ξεσκέπασω.ΔΙΚΑΙΑ άξιζε την ισόπαλια ο ορφεας.αχρηστοι διατηρητέ. Fodan κΑνε υπομονή μέχρι τις εκλογές και θα δεις ποιοι θα εξαφανιστούν.

etsi
etsi
10 years ago

exeis dikio

Red gate
Red gate
10 years ago

Βγαίνει ο κάθε άσχετος και μιλάει για ενα θέμα που ειναι φυσιολογικό οταν κάποιοι παίζουν πολλά παιχνίδια.οταν δεν παίζεις καθόλου φυσικό ειναι να περνάς απαρατήρητα γιατι πολυ απλα δεν απασχολεί κανέναν ο fontan..απλα γίνεται ρεζίλι με τα σχόλια του και εμάς να γελάμε