Ο Διαγόρας Βατίου «φωνάζει» για τη Φιλιππάκου

4
filipakou marieta

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία της Μαριέτας Φιλιππάκου στο παιχνίδι με τον Ορφέα (1 – 1) εξέδωσε σήμερα η διοίκηση του Διαγόρα Βατίου. Αναλυτικά:
«Θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας για τις αποφάσεις της κ. Φιλιππάκου, διαιτητή στον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Ορφέα. Είναι από τις ελάχιστες φορές που αντιδράμε με αυτό τον τρόπο, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή στο να εκφράσουμε την αδικία που νιώθουμε μετά το τέλος του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, διαμαρτυρόμαστε έντονα για τις ακόλουθες φάσεις:
Α) Τον καταλογισμό του πέναλτι εις βάρος μας, από το οποίο προήλθε το γκολ της ισοφάρισης του Ορφέα. Στη συγκεκριμένη φάση παίχτης της ομάδας μας διώχνει την μπάλα μέσα από την περιοχή και αυτή βρίσκει ενστικτωδώς και σε απόσταση ενός μέτρου το χέρι συμπαίκτη του το οποίο είναι σχεδόν κολλημένο στο σώμα του. Στη συγκεκριμένη φάση η μπάλα έχει κατεύθυνση προς τα έξω και όχι προς την εστία. Πιστεύουμε ότι αυτή η φάση είναι ιδανική για να διδάσκεται σε διαιτητικά σεμινάρια, με θέμα: Όλα τα χέρια μέσα στην περιοχή δεν είναι πέναλτι.
Β) Την αυστηρότατη αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα προς το τέλος του παιχνιδιού του ποδοσφαιριστή μας Ντόστι Κάντρι για διαμαρτυρία που κανείς δεν άκουσε εκτός από την ίδια που βρισκόταν τουλάχιστον 30 μέτρα μακριά.
Γ) Δεν τιμώρησε παίχτες του Ορφέα ούτε καν με κίτρινη κάρτα που σε κάποιες περιπτώσεις ήταν και δεύτερη για σκληρά και επικίνδυνα μαρκαρίσματα. Αρκετές φορές σε αυτές τις φάσεις προς έκπληξη όλων δεν σφύριζε ούτε φάουλ.
Απευθυνόμενοι στο αρμόδιο όργανο της Επιτροπής Διαιτησίας, που είναι και το κατάλληλο να κρίνει τους διαιτητές, παρακαλούμε να λάβει σοβαρά υπόψη του τη διαμαρτυρία μας και πιστεύουμε τόσο ο Παρατηρητής Διαιτησίας στο συγκεκριμένο παιχνίδι όσο και η Επιτροπή να μας δικαιώσουν. Επιτέλους, η κόσμια συμπεριφορά μιας ομάδας δεν πρέπει να εκλαμβάνετε ως αδυναμία!! Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Ορφέα για την άψογη φιλοξενία και να είναι σίγουροι ότι θα τους την ανταποδώσουμε».

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χαχα και εσυ απ’οτι φαίνεται κάθεσαι στον καναπέ.γιατι για παραπάνω δεν εισαι.εγω δεν την ξερω προσωπικά αλλα σε σχέση με σένα που σε ξερω δεν πιάνεις ΜΙΑ και μη με προκαλείς να σε ξεσκέπασω.ΔΙΚΑΙΑ άξιζε την ισόπαλια ο ορφεας.αχρηστοι διατηρητέ. Fodan κΑνε υπομονή μέχρι τις εκλογές και θα δεις ποιοι θα εξαφανιστούν.

  2. Βγαίνει ο κάθε άσχετος και μιλάει για ενα θέμα που ειναι φυσιολογικό οταν κάποιοι παίζουν πολλά παιχνίδια.οταν δεν παίζεις καθόλου φυσικό ειναι να περνάς απαρατήρητα γιατι πολυ απλα δεν απασχολεί κανέναν ο fontan..απλα γίνεται ρεζίλι με τα σχόλια του και εμάς να γελάμε