Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Ο Διαγόρας το απόλυτο φαβορί!»

«Ο Διαγόρας το απόλυτο φαβορί!»

0
stamatis giorgos
Dodekanisos

Την ομάδα του Διαγόρα χαρακτήρισε ως απόλυτο φαβορί ο προπονητής του Αντίμαχου Γιώργος Σταμάτης σε δηλώσεις που παραχώρησε στo news12 sports. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε άλλων και για την πορεία της ομάδας του σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αναλυτικά:
Όσον αφορά την μέχρι τώρα πορεία του Αντίμαχου:
«Η πορεία μας έως τώρα είναι πολύ καλή. Βρισκόμαστε αρκετά ψηλά στον πίνακα της βαθμολογία της Α΄ Κατηγορίας και είμαστε μέσα στους «8» στο θεσμό του κυπέλλου Δωδεκανήσου. Ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια και από το νέο έτος.
Σχετικά με την ομάδα του Διαγόρα σχολίασε:
«Ο Διαγόρας ήταν το μεγάλο φαβορί από την αρχή της σεζόν. Αυτό νομίζω το αποδεικνύει και σε κάθε παιχνίδι. Πιστεύω μετά από τη νίκη που πέτυχε πρόσφατα μέσα στην Κρεμαστή με αντίπαλο τον Φοίβο απλούστευσε τα πράγματα αφού μεγάλωσε και τη διαφορά του από τις υπόλοιπες ομάδες. Είναι το απόλυτο φαβορί».
Για το αν κάνει η ομάδα του μετεγγραφικές κινήσεις πρόσθεσε:
«Δύσκολα θα γίνουν προσθήκες την μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Σε περίπτωση που κάποιος παίκτης μείνει ελεύθερος και μας ενδιαφέρει τότε θα γίνει κάποια κίνηση για να ενταχθεί στο ρόστερ του συλλόγου. Πάντως σίγουρα θα προωθήσουμε από τη δεύτερη ομάδα δύο νεαρά παιδιά που θέλουμε να αποκτήσουν όσο ερισσότερες εμπειρίες γίνεται. Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο και πάνω απ΄ όλα υγεία».

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments