Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Ο Διαγόρας θα είναι τελικά ο πρωταθλητής!»

«Ο Διαγόρας θα είναι τελικά ο πρωταθλητής!»

0
stefanidis4
Dodekanisos

Ευθείες βολές προς τη διαιτησία του πρόσφατου ντέρμπι με τον Ιάλυσο, εξαπέλυσε με δηλώσεις του στο news12 ο πρόεδρος του Διαγόρα Κώστας Στεφανίδης. Ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά πως «η διαιτησία ήθελε σώνει και καλά να χάσει ο Διαγόρας». Δεν παρέλειψε πάντως να δώσει συγχαρητήρια στον Ιάλυσο που όπως είπε «έπαιξε όπως έπρεπε και νίκησε δίκαια» ενώ ανέλαβε πλήρως την ευθύνη της ήττας στέλνοντας και μήνυμα για το μέλλον ότι «από εδώ και πέρα όσοι πειράζουν τον Διαγόρα θα υπάρχει αντίδραση και πόνος».

Συγκεκριμένα, τόνισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο του Διαγόρα και ειδικά τη Θύρα 6 για τη συμπαράσταση. Ο κόσμος ήρθε, γέμισε το γήπεδο, υποστήριξε την ομάδα και την χειροκρότησε στο τέλος παρά την ήττα. Αυτό έχει μια μεγάλη σημασία για εμένα. Για την ήττα αυτή αναλαμβάνω εγώ προσωπικά πλήρως την ευθύνη. Δεν ευθύνεται ούτε η τεχνική ηγεσία ούτε και οι παίκτες. Έκαναν ότι έπρεπε να κάνουν. Η ευθύνη της διοίκησης και ειδικά η δική μου, έγκειται στο ότι η ομάδα των συγκυριών ή κακών υπολογισμών βρέθηκε ανέτοιμη για το παιχνίδι αυτό. Ο τραυματισμός του σέντερ φορ, του τερματοφύλακα συν η αποβολή του αρχηγού και του καλύτερου παίκτη εκείνη τη στιγμή αποδιοργάνωσαν την ομάδα μας».

Ο κ. Στεφανίδης πρόσθεσε και τα ακόλουθα:

«Αυτό που υπόσχομαι στους φιλάθλους του Διαγόρα είναι ότι θα παλέψουμε μέχρι το τέλος και ο Διαγόρας τελικά θα είναι ο πρωταθλητής. Διαφορετικά εγώ δεν θα έχω θέση στην ομάδα. Από εδώ και πέρα όσοι πειράζουν τον Διαγόρα, θα υπάρχει αντίδραση και πόνος στους εχθρούς του Διαγόρα και σε αυτούς που θα θελήσουν να του δημιουργήσουν πρόβλημα. Συγχαρητήρια στον Ιάλυσο που νίκησε δίκαια. Έπαιξε όπως έπρεπε και κέρδισε. Από εκεί και πέρα όλοι είδαν μια διαιτησία που ήθελε σώνει και καλά να χάσει ο Διαγόρας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments