Αρχική Εφηβικό Ο Διαγόρας καταγγέλλει για την δυσφήμιση που δέχεται

Ο Διαγόρας καταγγέλλει για την δυσφήμιση που δέχεται

0
diagoras_sima
Dodekanisos

Για μη σωστή συμπεριφορά ενός νέου σωματείου του νησιού της Ρόδου καταγγέλλει ο Διαγόρας.Όπως, μάλιστα λέγεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γηραιός γίνεται μία δυσφήμιση ως προς τον τρόπο λειτουργίας των ακαδημιών του Διαγόρα αλλά στοχεύουν και την εφηβική ομάδα και προπονητή της, Μιχάλη Ρίζο.

Η ανακοίνωση:

Με ιδιαίτερη λύπη, προβληματισμό, αλλά υποχρέωση στην ιστορία του σωματείου μας, οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Διαγόρας καταγγέλλουν
στην αθλητική οικογένεια της Ρόδου, την απρεπέστατη και ανήθικη συμπεριφορά συγκεκριμένου νέου σωματείου της πόλης, που καλλιεργεί μόνο τμήματα υποδομών.
Όπως ενημερώθηκαν οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών μας, οι νέοι υπεύθυνοι-παράγοντες-προπονητές δυσφημούν τον τρόπο λειτουργία μας, στοχεύοντας
την Εφηβική μας ομάδα και τον προπονητή της κ. Μιχάλη Ρίζο.
Ο σεβασμός, λένε οι ψυχολόγοι, είναι ένα συναίσθημα έμφυτο στον άνθρωπο.
Εκ πρώτης όψεως, είναι συγγενής με την αγάπη. Κατά κανόνα, σεβόμαστε και αγαπούμε κάποιον. Παράλληλα όμως, ο σεβασμός περικλείει και κάποιον φόβο. Τα δύο αυτά συναισθήματα, όσο κι αν φαίνονται διαφορετικά, συμπορεύονται τέλεια και γίνονται οι δύο κινητήριοι μοχλοί στη ζωή του παιδιού.
Όταν, λοιπόν, αυτόν τον κανόνα ζωής δεν τον τηρεί ένα νέο σωματείο, που διαδίδει ότι μέσα από τις αρχές του ποδοσφαίρου θα διαμορφώνει τους χαρακτήρες των νέων παιδιών, τότε όλα, από την αρχή μάλιστα, είναι χαμένα!
Η διαφήμιση σου, μέσω της δυσφήμησης του ανταγωνιστή σου (αν μας βλέπουν έτσι) είναι μια πολύ παλιά μέθοδος, που πάντα ήταν αποτυχημένη και μόνο προκαλούσε προβλήματα και αντιπαραθέσεις.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments