Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο Διαγόρας διαψεύδει για Μιχάϊ

Ο Διαγόρας διαψεύδει για Μιχάϊ

0
Dodekanisos

Διαψεύδει ο Διαγόρας την μετακίνηση του Ενέα Μιχάϊ στην ομάδα Νέων του Παναιτωλικού. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει:
«Ο Διαγόρας σχετικά με τη φημολογούμενη μετακίνηση του λιλιπούτειου ποδοσφαιριστή του Εννέα Μιχάϊ στην ΠΑΕ Παναιτωλικός δηλώνει τα εξής:
1. Σαν το μεγαλύτερο σωματείο του νησιού που είναι και θα πρωταγωνιστήσει φέτος και τα επόμενα χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες, δεν είναι ίδρυμα αποκατάστασης και προώθησης νεαρών ποδοσφαιριστών. Είναι σύλλογος που ιδρύθηκε 25 Μαρτίου 1905, είχε, έχει και θα έχει ιστορία.
2. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν ο πρόεδρος και ο ταμίας του συλλόγου από κάποιον που αυτοσυστήθηκε σαν προπονητής, ονόματι Νταλακούρας και ζήτησε να συζητήσουμε με το νεαρό ποδοσφαιριστή μας, του απάντησαν ότι ο Διαγόρας δεν συζητά με προπονητές Ακαδημιών, αλλά με τις διοικήσεις των συλλόγων. Του ζήτησαν να επικοινωνήσει ο πρόεδρος του Παναιτωλικού με τον πρόεδρο του Διαγόρα και να εκφράσει το ενδιαφέρον του Παναιτωλικού, για να αποφασίσει το διοικητικό συμβούλιο του Διαγόρα. Μέχρι σήμερα 8 Ιουλίου δεν μας έχει ενοχλήσει κανένας.
Ο Διαγόρας για όσους δεν το έχουν καταλάβει, εντός και εκτός νησιού έχει αλλάξει σελίδα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα είναι κανονικά παρόν στην έναρξη της προετοιμασίας της εφηβικής ομάδας του Διαγόρα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments