Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ο Διαγόρας απέκτησε τον 23χρονο Vicktor Lukic

Ο Διαγόρας απέκτησε τον 23χρονο Vicktor Lukic

0
Dodekanisos

0 23χρονος Victor Lukic είναι το νέο μεταγραφικό απόκτηση του Διαγόρα όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος. Αναλυτικά: ”Ο Διαγόρας πραγματοποίησε την τέταρτη του μεταγραφή αυτή την περίοδο “ψωνίζοντας” από το πάνω σέρβικο ποδοσφαιρικό ράφι. Πιο συγκεκριμένα Ο γηραιός έκανε δικό του τον 22χρονο Viktor Lukic ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ιδιοκτήτριας εταιρείας και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου.

Πρόκειται για σημαντική επιτυχία καθώς ο νεαρός επιθετικός, ήταν μήλον της έριδος στο πρωτάθλημα της Σερβίας, ενώ διεκδικήθηκε κι από άλλες ομάδες της βορείου Ελλάδας, κύρια λόγω των ικανοτήτων του και του νεαρού της ηλικίας του. Ο 22χρονος φορ (6-10-2020) ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία στην Partizan V. και από εκεί μεταπήδησε στην Brodarac παίζοντας στην U-17 μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου του 2019.

Από εκεί τον απέκτησε η Cukaricki, έμεινε μέχρι την 1η Φεβρουαρίου του 2020, και στην συνέχεια μεταπήδησε στην Radnik απ’ όπου τον απέκτησε ο Διαγόρας. Σημειωτέων πως ο Λούκιτς έχει αγωνισθεί και στις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας του. Έχει 6 συμμετοχές στην U-19 της Σερβίας, 3 συμμετοχές στην U-21,ενω έχει και μια συμμετοχή στην Β ομάδα της Εθνικής Σερβίας. Ο Λούκιτς τα βρήκε σε όλα με τον Διαγόρα και παρουσία του προέδρου Μιχάλη Σταθόπουλου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments