Ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος scouting

0
camp kos

Ανακοινώνεται η έναρξη του δεύτερου κύκλου του Ετήσιου Προγράμματος Scouting, νέων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Σκοπός του, είναι η ένταξη τους στο πρόγραμμα  Personal Training, για τη βελτίωση της φυσικής και τεχνικής τους κατάρτισης, φτάνοντας στο τελευταίο στάδιο – Agent – που αφορά την επιλογή και εκπροσώπηση τους, από τον κ. Goran Milosavljevic (υπήρξε ποδοσφαιριστής μεγάλων ποδοσφαιρικών ομάδων) όπως η RED STAR Βελιγραδίου, η FC GRENOBLE της Γαλλίας, η SPORTING CLUB της Πορτογαλίας, η  VFB OLDENBURG της Γερμανίας, η  FC WINTERTHUR της Ελβετίας, η  FC CHESTER της Αγγλίας
Η διεξαγωγή του ετήσιου προγράμματος – για το νομό Δωδεκανήσου – θα γίνεται στην Κω, στη Ρόδο και στο Βελιγράδι Σερβίας, πάντα υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του κ. Goran Milosavljevic (Scouter της  Arsenal στη Σερβία) και συνεργάτη ομάδων, όπως η Montpellier HSC, SBV Vitesse, Bordeaux, FC Zurich, NK Krka, SK Slovan Bratislava, FC Banik Ostrava, SK Rapid Wien κ.α. Ο Goran Milosavljevic είναι Personal Trainer  60 και πλέον, νέων ταλαντούχων  ποδοσφαιριστών στη Σερβία  – Red Star Belgrade, FK Partizan, FK Zemun,       FK Vozdovac – και στην Ευρώπη, όπως οι Luka Milivojevic – Olympiacos FC, Vukan Savicevic – Slovan Bratislava, Luka Stojanovic – Royal Mouscron,  Adem Ljajic – Torino FC, ενώ παράλληλα είναι Agent της Εταιρείας, διαχείρισης – εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών, Global Pro Sports Management (www.globalprosports.net) με έδρα το Βελιγράδι.
Οι προπονήσεις θα λαμβάνουν μέρος στο Sports and Recreation Center “Tašmajdan” (www.tasmajdan.rs) και στο Sportski Centar OLIMP – ZVEZDARA ( www.scolimp.rs), στο Βελιγράδι, με διαδικασία συμμετοχής των αθλητών, σε στάδια προετοιμασίας και προεπιλογής από ομάδες της Σερβίας και της Ευρώπης.
Απώτερος στόχος του προγράμματος είναι η τελική επιλογή των συμμετεχόντων αθλητών και η δυνατότητα ένταξη τους, στο άμεσο μέλλον, σε ομάδες της Σλοβενίας, της Ελβετίας, της Γαλλίας, της Ολλανδίας, της Αγγλίας, της Τσεχίας, της Σλοβακίας, της Αυστρίας, πάντα μετά από εισήγηση του  Goran Milosavljevic.
Στα πλαίσια συνέχισης του εν λόγω Ετήσιου Προγράμματος, αυτό θα πραγματοποιηθεί  στο νησί της Ρόδου στις 25 – 29 Σεπτεμβρίου 2016 και στο νησί της Κω στις 30 Σεπτεμβρίου – 04 Οκτωβρίου 2016.Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τις Διοικήσεις του Αστέρα Παστίδας και του Α.Σ. Διγενή Κοσκινού, για την όποια προοπτική συνεργασίας .Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς των νεαρών αθλητών για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου και κατ επέκταση στο πρόσωπο του συνεργάτη και προσωπικού μου φίλου, Goran Milosavljevic, για την βοήθεια και την άψογη συνεργασία τους.
Πλούμπης Μάριος – Συνεργάτης Goran Milosavljevic