Αρχική Videos O DeSantis απαγόρευσε το ψηφιακό νόμισμα στη Φλόριντα!

O DeSantis απαγόρευσε το ψηφιακό νόμισμα στη Φλόριντα!

0

Ο Ρεπουμπλικανός κυβερνήτης Ron DeSantis απαγόρευσε στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση να εισάγει ένα «ψηφιακό δολάριο» ως αντικατάσταση του παραδοσιακού χρήματος στη Φλόριντα. O DeSantis υπέγραψε το σχετικό νομοσχέδιο, χαλώντας τα σχέδια του Biden που θέλει να αντικαταστήσει το δολάριο με ψηφιακά μετρητά. Ένα ψηφιακό νόμισμα που ελέγχεται από την κυβέρνηση θα επέτρεπε στις ομοσπονδιακές αρχές να παρακολουθούν και να ελέγχουν τις προσωπικές δαπάνες των ατόμων.

Ο DeSantis υπέγραψε επίσης ένα άλλο νομοσχέδιο που απαγορεύει στις εταιρείες πιστωτικών καρτών να χρησιμοποιούν κωδικούς κατηγορίας εμπόρων ειδικά για πυροβόλα όπλα. Επιβάλλει επίσης πρόστιμα σε κάθε εταιρεία που συλλαμβάνεται να τα χρησιμοποιεί για παραβίαση της προστασίας των καταναλωτών της Φλόριντα έναντι των μητρώων κατόχων όπλων.

«Η κυβέρνηση και οι μεγάλες εταιρείες πιστωτικών καρτών δεν θα πρέπει να έχουν τη δύναμη να κλείσουν την πρόσβαση στα χρήματα που έχετε κερδίσει με κόπο επειδή δεν συμφωνούν με τις πολιτικές σας», ανέφερε ο DeSantis σε δήλωση και πρόσθεσε και τα εξής:
«Το ψηφιακό νόμισμα της κεντρικής τράπεζας του Μπάιντεν στοχεύει να αυξήσει τον κυβερνητικό έλεγχο στα οικονομικά των ανθρώπων και δεν θα το επιτρέψουμε. Στη Φλόριντα, εκτιμούμε την προσωπική ελευθερία και δεν θα επιτρέψουμε σε εγωιστές ελίτ να αφαιρέσουν την ελευθερία μας».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments