Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο Χρήστος Τζίμας είναι ο νέος προπονητής του Άρη Αρχαγγέλου

Ο Χρήστος Τζίμας είναι ο νέος προπονητής του Άρη Αρχαγγέλου

0
Dodekanisos

Τον αντικαταστάτη του Γιώργου Δημητριάδη, βρήκε ο Άρης Αρχαγγέλου στο πρόσωπο του Χρήστου Τζίμα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο κ. Τζίμας είναι διπλωματούχος προπονητής UEFA B΄ και κατάγεται από την Πρέβεζα. Εδώ και μία εβδομάδα περίπου βρίσκεται στο νησί μας και αφού τα βρήκε με την διοίκηση του Άρη, στην συνέχεια έπιασε δουλειά.

Μάλιστα, στο φιλικό που έδωσε η ομάδα του Αρχαγγέλου με αντίπαλο την Ρόδο, ο έμπειρος προπονητής ήταν στον πάγκο της νέας του ομάδας, όμως είχε προλάβει να προπονήσει τους ποδοσφαιριστές του τέσσερις ημέρες. Η Προπονητική εμπειρία που διαθέτει είναι σημαντική, αφού το 2015-16 κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Πρέβεζας/Λευκάδας με την Φορτούνα Βαλανιδοράχης .

Το 2017 διετέλεσε προπονητής στην Κ-17 Γ.Σ. Καλλιθέα ενώ την ίδια περίοδο εργαζόταν στο δίκτυο σχολών της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Το 2017-18 κατέκτησε το πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας Πρέβεζα/Λευκάδα με τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, και με την ίδια ομάδα συνέχισε στην Γ΄ Εθνική κατηγορία(2018-19), με την οποία κατέκτησε την δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Την επόμενη χρονιά(2019-20) ήταν προπονητής στο Κερατσίνι που συμμετείχε στην Γ΄ Εθνική.
Την χρονιά 2020-21 ήταν προπονητής στον ΠΑΣ Δόξα Ωρωπού, στην Ά κατηγορία Πρέβεζας/Λευκάδας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments