Αρχική Στήλες Απόψεις Ο Χρηστός ήξερε ότι από τα μικρά προκύπτουν τα μεγάλα

Ο Χρηστός ήξερε ότι από τα μικρά προκύπτουν τα μεγάλα

0
Dodekanisos

Εάν κάποιος από τους σημερινούς αναγνώστες  ,είναι υποψήφιος στις δημοτικές η περιφερειακές εκλογές ,καλά θα είναι να δώσει μεγαλύτερη σημασία στα γραφόμενα. Γιατί είναι σχετικά με ένα βασικό κανόνα εκλογικής επιτυχίας ,που λέει « Μην περιφρονεί τα ¨ασήμαντα¨, αθλητικά σωματεία.»
 Κανόνας που δυστυχώς  ,κάποιοι υποψήφιοι τον αγνόησαν.
 Τον είχε αγνοήσει στις προηγούμενες εκλογές, ένας Χ αποτυχών υποψήφιος πολιτικός, που νόμιζε ότι του ήταν αρκετή η στήριξη (στα λόγια) του Κολοσσού και της Ένωσης Ξενοδόχων.
 Το αποτέλεσμα φυσικά θα ήταν καλύτερο ,για τον κύριο Χ ,αν είχε φροντίσει να βοηθήσει σε κάποιο πρόβλημα που θα αντιμετώπιζε στο παρελθόν η ομάδες του Κάστρου η του Ζευς.
  Ξέχασε ο κύριος Χ ότι, οι Δεινόσαυροι εξαφανιστήκαν ,αλλά τα κουνέλια αφθονουν ακόμα
   Ξέχασε  ο  κύριος Χ ότι ακόμη και η αποστολή του Χριστού στη γη πέτυχε, γιατί δεν περιφρονούσε τους ασήμαντους ανθρώπους. Ήξερε ότι από τα μικρά προκύπτουν τα μεγάλα.
  Κερδισμένος  θα βγει αυτός που είχε πραγματικό ενδιαφέρον για τα μικρά αθλητικά σωματεία. Γνωρίζοντας ότι ορισμένα από αυτά ,ίσως να είναι αχάριστα την ημέρα των εκλογων,και δεν θα ανταποδώσουν. Όλα όμως ,είναι μέσα στο παιχνίδι της ζωης.
  Άλλωστε και ο κηπουρός δεν περιμένει ,από όλους τους σπόρους που φυτεύει το Φθινόπωρο να ανοίξουν την Άνοιξη.
  Όμως το πιο σημαντικό και σίγουρο είναι ότι τα σωματεία που περιφρονηθηκαν, θα εκδικηθούν στην κάλπη.
 
 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments