Αρχική Videos Ο CDC εξακολουθεί να κάνει σύσταση για τη χρήση μάσκας στα Μέσα...

Ο CDC εξακολουθεί να κάνει σύσταση για τη χρήση μάσκας στα Μέσα Μεταφοράς

0

Σύσταση για τη συνέχιση της χρησιμοποίησης μάσκας σε αεροπλάνα, τρένα, αεροδρόμια και άλλα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς εξέδωσε ο CDC. Παρά το ότι ένα δικαστήριο των ΗΠΑ τον προηγούμενο μήνα αποφάσισε κατά της μάσκας, το CDC εξακολουθεί να στηρίζει τη συγκεκριμένη επιλογή.

Οι Αμερικανοί ηλικίας 2 ετών και άνω θα πρέπει να φορούν μάσκες μέσα στα μέσα μαζικής μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένων των αεροδρομίων και των σταθμών, ανέφερε το CDC στη σύστασή του. Σε δηλώσεις της μάλιστα, η διευθύντρια Rochelle Walensky τόνισε τα ακόλουθα:

«Το CDC συνεχίζει να συνιστά σε όλους τους ανθρώπους – επιβάτες και εργαζόμενους – να φορούν σωστά τη μάσκα σε μέσα μαζικής μεταφοράς για να παρέχουν προστασία στον εαυτό τους και σε άλλους ταξιδιώτες σε αυτά τα περιβάλλοντα. Έχουμε τώρα μια σειρά εργαλείων που χρειαζόμαστε για να προστατευθούμε».

Σημειώνεται ότι η Διοίκηση Ασφάλειας Μεταφορών (TSA) δήλωσε τον περασμένο μήνα, μετά την απόφαση του δικαστηρίου, ότι δεν θα επιβάλλει πλέον την εντολή μάσκας  για αεροδρόμια και αεροπλάνα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments