Αρχική Videos “O Biden αυξάνει βάση σχεδίου τις τιμές του φυσικού αερίου!”

“O Biden αυξάνει βάση σχεδίου τις τιμές του φυσικού αερίου!”

0

Ένας κορυφαίος Ρεπουμπλικανός δήλωσε ότι ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν αυξάνει εσκεμμένα τις τιμές του φυσικού αερίου! Πρόκειται για τον Λίντσεϊ Γκράχαμ ο οποίος έκανε το σχετικό σχόλιο κατά την διάρκεια συνέντευξης του στο Fox Business, απαντώντας στην πρόσφατη δήλωση του Μπάιντεν «ότι η αύξηση των τιμών του φυσικού αερίου αποτελεί μέρος μιας …απίστευτης μετάβασης».

«Νομίζω ότι αυτό είναι το κύριο στοιχείο από τη δήλωσή του, ότι λέει στον αμερικανικό λαό ότι σας το κάνουν επίτηδες, ότι η μεταβατική περίοδος επιβάλλεται από πολιτικές που προέρχονται από την κυβέρνηση Μπάιντεν», είπε, χαρακτηριστικά και πρόσθεσε και τα εξής: «Αυτή είναι μια συνειδητή προσπάθεια της κυβέρνησης Μπάιντεν να καταστρέψει την παραγωγή ορυκτών καυσίμων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό είναι ένα ανεύθυνο κλείσιμο της παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Αμερική. Καταστρέφει την Αμερικανική οικονομία», είπε.

Σημειώνεται ότι το εθνικό μέσο κόστος ενός γαλονιού φυσικού αερίου διαμορφώθηκε σε υψηλό επίπεδο ρεκόρ 4,596 $, με πολλές πολιτείες να πληρώνουν περισσότερα από 6,00 $.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments