Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου O Αστέρας Μασάρων ευχαριστεί τον ΑΣ Τήλος

O Αστέρας Μασάρων ευχαριστεί τον ΑΣ Τήλος

0
Dodekanisos

Την ομάδα του ΑΣ Τήλος επιθυμεί να ευχαριστήσει και δημόσια η διοίκηση του Αστέρα Μασάρων με αφορμή το σημερινό μεταξύ τους παιχνίδι.

Αναλυτικά:
“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα Μασάρων θα ήθελε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του ΑΣ Τήλος για την φιλοξενία που μας παρέθεσαν κατά την παραμονή μας στο νησί της Τήλου για την μεταξύ μας αναμέτρηση. Οι άριστες σχέσεις μας με το εν λόγω σωματείο έχουν επιβεβαιωθεί και κατά το παρελθόν και μόνο καλά λόγια έχουμε να πούμε για την ομάδα, τους ανθρώπους και το νησί. Ξεχωριστό ευχαριστήριο προς την εξαίρετη πρώτα άνθρωπο και μετέπειτα Δήμαρχο της Τήλου, Μαρία Καμμά.

Η επικεφαλής του Δήμου Τήλου φρόντισε την μεταφορά από το λιμάνι στο γήπεδο και αντιστρόφως. Παράλληλα, θα θέλαμε να συγχαρούμε το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης. Παγωνάς, Μαυρουδής και Ροδίτης είχαν μια πολύ καλή αντιμετώπιση στο παιχνίδι και το διαχειρίστηκαν άψογα. Τέλος, ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο μπορούσαμε κάλλιστα να κερδίσουμε, όπως και να ηττηθούμε. Αυτό που κρατάμε σε κάθε περίπτωση είναι ένα ταξίδι από το οποίο τα παιδιά μας αποκόμισαν εμπειρίες και πέρασαν περισσότερο χρόνο μαζί επιβεβαιώνοντας πως εκτός από ομάδα είναι μια μεγάλη οικογένεια”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments