Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ο Αστέρας Μασάρων ευχαριστεί τον Αλέξανδρο Κολιάδη για τους προβολείς

Ο Αστέρας Μασάρων ευχαριστεί τον Αλέξανδρο Κολιάδη για τους προβολείς

0
Dodekanisos

Καινούργιους προβολείς απέκτησε το γήπεδο των Μασάρων. Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση του συλλόγου, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του Αστέρα Μασάρων θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες προς τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ Αλέξανδρο Κολιάδη για την τοποθέτηση καινούργιων προβολέων στο γήπεδο Μασάρων. Πρόκειται για ένα ζωτικής σημασίας έργο το οποίο μας δίνει την δυνατότητα να σχεδιάσουμε την λειτουργία του συλλόγου μας με περισσότερη άνεση και μεθοδικότητα.

Ήταν κάτι το οποίο θέλαμε να γίνει κυρίως για την ομαλότερη λειτουργία των ακαδημιών μας. Πολλές μας προσπάθειες έπεσαν στο “κενό” έως ότου να βρεθεί ένας άνθρωπος που αποδεδειγμένα λατρεύει τα παιδιά και την ανάπτυξη σε όλους τους τομείς. Με προσωπικές ενέργειες του Αλέξανδρου Κολιάδη το εν λόγω ζήτημα διευθετήθηκε με… συνοπτικές διαδικασίες. Η λέξη πολιτισμός είναι κάτι σύνθετο. Πολιτισμός για εμάς είναι ένα χωριό 1000 κατοίκων να έχει την δυνατότητα να γεμίζει με παιδικές φωνές κάθε απόγευμα. Ο Αλέξανδρος, το γνώριζε πριν καν του το αναφέρουμε και κατάλαβε άμεσα την σημαντικότητα του να έχουμε την άνεση να ορίζουμε προπονήσεις το βράδυ. Άλλωστε ιδιαίτερα τον χειμώνα όπου το σκοτάδι πέφτει νωρίς – νωρίς οι προπονήσεις υπό το φως τον προβολέων είναι μονόδρομος. Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Αλέξανδρος Κολιάδης υπήρξε προπονητής της ομάδας μας. Αγαπήθηκε πρώτα… αλλά και απλόχερα αγάπησε! Ήταν λοιπόν σίγουρο ότι βιώνοντας και ο ίδιος την καθημερινότητα της ομάδας μας με τις ακαδημίες θα καταλάβαινε την σημαντικότητα του έργου το οποίο ο ίδιος τελικώς μας υλοποίησε. Σε ο,τι του ζητήσαμε ήταν δίπλα μας από την αρχή της θητείας του ως πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ. Το λιγότερο το οποίο αισθανόμαστε είναι ευγνωμοσύνη για όσα μας έχει κάνει. Άνθρωποι όπως ο Αλέξανδρος είναι που μας δίνουν κίνητρο να συνεχίσουμε για τα παιδιά… για τα παιδιά του συλλόγου μας που με τόσο κόπο προσπαθούν και προσπαθούμε και εμείς για εκείνα. Κλείνοντας, είναι αυτονόητο ότι πολιτικοί όπως ο Αλέναδρος Κολιάδης θέτουν πάνω από την πολιτική το ήθος, την ανθρωπιά και το κοινό καλό. Αλέξανδρε σε ευχαριστούμε… Είσαι ένας από εμάς… Και θα συνεχίσεις να είσαι ένας από εμάς».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments