Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ο Αστέρας είναι εδώ!

Ο Αστέρας είναι εδώ!

1
asteras panigira
Dodekanisos

Μεγάλη νίκη που βάζει φωτιά στα play off της Β’ Κατηγορίας πέτυχε ο Αστέρας Μασσάρων, ο οποίος επικράτησε μέσα στην Αρχίπολη του Εθνικού με 2 – 0. Πλέον, αν η ομάδα των Μασσάρων κερδίσει την τελευταία αγωνιστική τον Ποσειδώνα Καρπάθου, τότε θα εξασφαλίσει και μαθηματικά το ένα από τα δυο εισιτήρια για την Α’ Κατηγορία!
Ο Εθνικός Αρχίπολης είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποτελεσματικοί καταφέρνοντας μάλιστα να ανοίξουν το σκορ σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα. Το γκολ αυτό φαίνεται πως αφύπνισε τους γηπεδούχους καθώς μπήκαν σαφώς πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και προσπάθησαν να φθάσουν στην ισοφάριση. Ο Αστέρας είχε τη λύση όμως και κατάφερε να πετύχει και ένα δεύτερο τέρμα αποκτώντας το σημαντικό προβάδισμα. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι έγινε ένας επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους οι οποίοι «σφυροκοπούσαν» την αντίπαλη εστία αναζητώντας το τέρμα που θα τους έβαζε και πάλι στο παιχνίδι. Στο ίδιο διάστημα, ο Αστέρας έπαιξε πιο πολύ αμυντικά με φανερή πρόθεση να κρατήσει αυτό το πολύτιμο 0 – 2. Ο Εθνικός δημιούργησε πολλές και καλές ευκαιρίες αλλά σε καμία από αυτές δεν μπόρεσε να σκοράρει με αποτέλεσμα να μην αλλάξει κάτι μέχρι και το τέλος.
Το φιλμ του αγώνα
8’ Μετά από σέντρα που έγινε στην περιοχή, ο Μουσακίνιας πήρε την κεφαλιά ενώ ήταν μόνος αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καθώς χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
17’ Ο Τσακίρης έκανε μια σέντρα – σουτ, η μπάλα πήρε μια περίεργη τροχιά και χτύπησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων πάνω από ο οριζόντιο δοκάρι.
25’ Ο Δεληγιάννης έφυγε στην πλάτη της άμυνας, προχώρησε και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ ( 0 – 1).
31’ Ο Μπαϊρακτάρης εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά η μπάλα πέρασε λίγα μόνο εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
42’ Ο Μπεγκάσι μπήκε στην περιοχή, απέφυγε έναν παίκτη και πλάσαρε αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το κάθετο δοκάρι (άουτ).
54’ Ο Μουσακίνιας πήρε τη μπάλα σε θέση τετ α τετ και με πλασέ δεν άφησε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη, δίνοντας αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του (0 – 2).
48’ Ο Στεργιόπουλος με διπλή προσπάθεια μέσα στην περιοχή δεν μπόρεσε να στείλει με σουτ τη μπάλα στα δίχτυα.
52’ Ο Μπαϊρακτάρης έκανε ωραίο σουτ αλλά εξίσου καλά απόκρουσε ο Διάκουλας σε κόρνερ.
58’ Ο Λυριστής έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε σε σώμα αμυνόμενου άλλαξε πορεία και πέρασε ξυστά δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
70’ Ο Μπαϊρακτάρης έκανε σέντρα σουτ αλλά ο Διάκουλας απόκρουσε ωραία σε κόρνερ
71’ Ο Στεργιόπουλος εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά ο Διάκουλας πάλι έπεσε στην αριστερή του γωνία και απόκρουσε.
73’ Ο Καλούδης βρέθηκε σε καλό σημείο μέσα στην περιοχή και σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
80’ Ο Μπαϊρακτάρης από 40 μέτρα εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά ο Διάκουλας «απογειώθηκε» στο «παραθυράκι» του για να αποκρούσει τη μπάλα.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε η Φιλιππάκου (Δουλγέρης, Κόκκαλης) η οποία στο 87’ απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Μπόσινα (για χέρι).
Καλύτεροι των νικητών οι Διάκουλας, Μουσακίνιας, Δεληγιάννης., Καλύτεροι του Εθνικού Μπαϊρακτάρης, Μπεγκάσι και Στεργιόπουλος
ΕΘΝΙΚΟΣ: Χατζηνικόλας, Λυριστής, Γιαννιού (88’ λ.τ. Δημητριάδης), Μπαϊρακτάρης, Μπεγκάσι, Μαρκόπουλος, Διακίδης (46’ Καλούδης), Παπανθύμου, Γιώργου, Τσακίρης Σ. (71’ Αλευρόπουλος), Στεργιόπουλος
ΑΣΤΕΡΑΣ: Διάκουλας, Σκούμπρος, Μπάρτζος, Λαγοπάτης, Κιλασίν, Κυριακάκης, Κουρμαδιάς, Μυλωνάς (92’ Φωταράς), Μουσακίνιας (87’ Παπαδόπουλος), Μπόσινας, Δεληγιάννης (62’ λ.τ. Χατζηκώστας)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
asteras
asteras
9 years ago

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣΣΑΡΩΝ…ΕΙΜΑΣΤΕ 14 ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΜΕΙΝΑΜΕ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑ..ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕΙ ΤΙ ΛΕΩ…Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΙΚΗ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΧΤΑΡΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ…(((((ΒΑΣΚΟ ΜΑΣ)))))