Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα O ΑΣΚ Αρχάγγελος έκοψε την πίτα του

O ΑΣΚ Αρχάγγελος έκοψε την πίτα του

0
Dodekanisos

Μ’ ένα πλατύ χαμόγελο αισιοδοξίας για μία δημιουργική χρονιά μπήκαν στο 2019 τα μέλη της αθλητικής οικογένειας του Αρχάγγελος Α.Σ.Κ., τα οποία έκοψαν, το απόγευμα της Κυριακής, την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Η αίθουσα της «Παλαιάς Οδού» ήταν κατάμεστη από τους νεαρούς αθλητές και τις αθλήτριες, τους γονείς τους και τους φίλους του συλλόγου, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, ο εντεταλμένος για τα θέματα αθλητισμού περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Νικολής, ο οποίος εκπροσώπησε τον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο που έστειλε χαιρετισμό, η περιφερειακή σύμβουλος Χαρούλα Γιασιράνη, ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Στέργος Παρδαλός, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αρχαγγέλου Αργύρης Αργυρού, οι πρώην βουλευτές Βασίλης Υψηλάντης και Γιάννης Παπάς, ο δημοτικός σύμβουλος και πολιτευτής Στέφανος Δράκος, ο διοικητής του Α.Τ. Αρχαγγέλου Κωνσταντίνος Πανταζής, ο πρώην πρόεδρος της Τ.Ε. ΕΟΚ Δωδεκανήσου Αντώνης Ίκουτας, ο πρόεδρος του Άρη Μανώλης Βαρέλης, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «ο Αίθωνας» Καθολική Χατζηνικόλα και μέλη του Δ.Σ., ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Προστασίας Μικρόσωμου Αλόγου «ο Φαέθων» Ιάκωβος Λεβέντης, καθώς και εκπαιδευτικοί των σχολείων της περιοχής.
Τον χαιρετισμό του και τις ευχές του έστειλε και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου και υποψήφιος δήμαρχος Αντώνης Καμπουράκης.
Τη βασιλόπιτα του συλλόγου ευλόγησε ο πάτερ Βασίλειος Στάτης, ενώ τα δύο τυχερά παιδιά, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, έλαβαν ως δώρο από μία μπάλα μπάσκετ.
Κατά τη διάρκεια της σύντομης ομιλίας τους, οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επανέλαβαν τη δέσμευσή τους να συνεχίσουν να εργάζονται ώστε να ανεγερθεί το συντομότερο νέο κλειστό γυμναστήριο στην περιοχή της Λειβάδας, ένα έργο που έχει ήδη ενταχθεί στο Σ.Δ.Ι.Τ. αλλά συνεχίζει να βρίσκεται στην ατζέντα και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι χορηγοί του Αρχάγγελος Α.Σ.Κ. Αντώνης Φουτούλης (κατασκευές αλουμινίου), Xsitec.gr (γραφικές τέχνες-Δημήτρης Σαραγάς), Autoteam (συνεργείο αυτοκινήτων-Γεώργιος Καπούλας, Ιωάννης Σταυρούλης), Ροδίων Οδήγηση (σχολές οδήγησης), Glouottica (κατάστημα οπτικών-Δημήτρης Αντώνογλου), Παπαελευθερίου-Πολίτης Ο.Ε. (εμπόριο αλουμινίου), Ψαροταβέρνα Γοργόνα (Σάββας Σφυριαλλάς) και Sporlife (κατάστημα αθλητικών ειδών-Παναγιώτης Αργυρού).
Η όμορφη βραδιά έκλεισε με μία ξεχωριστή βράβευση, του καθηγητή Φυσικής Αγωγής και επί δεκαετίες εκπαιδευτικού και προπονητή Νικόλαου Χατζηνικόλα.
Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Αρχάγγελος Α.Σ.Κ. ευχαριστούν θερμά όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και ομόρφυναν με την παρουσία τους τη γιορτή του συλλόγου και κυρίως, τα παιδιά και τους γονείς, που δίνουν καθημερινά τη δική τους μάχη υπό αντίξοες-ελπίζουμε όχι για πολύ ακόμα-συνθήκες. Το μεγαλύτερο μπράβο ανήκει δικαιωματικά σε αυτούς.

Υ.Γ. Φωτογραφίες είναι διαθέσιμες στη σελίδα του συλλόγου στο facebook, στη διεύθυνση «Αρχάγγελος Μπάσκετ»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments