Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο ΑΣ Χάλκης «φωνάζει» για τη διαιτησία

Ο ΑΣ Χάλκης «φωνάζει» για τη διαιτησία

0
xalki2014
Dodekanisos

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία εξέδωσε η διοίκηση του ΑΣ Χάλκης. Το κείμενο αναφέρει χαρακτηριστικά τα ακόλουθα:
«Το Δ.Σ. του Α.Σ ΧΑΛΚΗΣ, συνήλθε έκτακτα το βράδυ του Σαββάτου με θέμα τις συνεχόμενες κακές διαιτησίες για την ομάδα της Χάλκης και εν συνεχεία εξέδωσε την ακόλουθη επιστολή διαμαρτυρίας:
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Α.Σ. Χάλκης και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίζει παιχνίδια στην πλάτη του, για τρίτο συνεχόμενο αγώνα η ομάδα δέχεται λάθη της διαιτησίας. Την μέχρι τώρα σιωπή μας κάποιοι την εξέλαβαν σαν αδυναμία. Κύριοι του τοπικού οργάνου διαιτησίας, αναγνωρίστε την αγωνία και την προσπάθεια της ομάδας και δώστε στους διαιτητές να καταλάβουν ότι οι αγώνες κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους.
1.Αγώνας : Ρόδος- Χάλκη .Δεν καταλόγισε πέναλτι ο Διαιτητής(Αντωνάς) υπέρ της Χάλκης . Ο Βοηθός (Ατσικνούδας) υπέδειξε λανθασμένο οφσάιντ με ακύρωση γκολ .
2. Αγώνας : Ψινθος-Χάλκη Ο βοηθός Β(Παρτσακουλάκης) 2(δύο) ανύπαρκτα οφσάιντ και 1 (ένα) οφσάιντ από από εκτέλεση πλάγιου άουτ .Ο βοηθός Α(Κασιώτης) ανύπαρκτο οφσάιντ.
3. Χάλκη-Αρης : Ο βοηθός Α(Κασιώτης) δεν έδωσε το οφσάιντ με αποτέλεσμα να μετρήσει γκολ»

φωτογραφία: Χρήστος Καταξενός

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments