Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Ο ΑΣ Χάλκης είναι μια χαρά!»

«Ο ΑΣ Χάλκης είναι μια χαρά!»

0
fragakis pagkos
Dodekanisos

Μπορεί ο ΑΣ Χάλκης να γνώρισε βαριά ήττα στο
πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος από τον Κολοσσό Κάστρου (4 – 0), όμως δεν υπάρχει απολύτως καμία ανησυχία στην τεχνική ηγεσία της ομάδας αλλά και στην διοίκηση. Είναι χαρακτηριστικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής Άγγελος Φραγκάκης:
«Μετά το παιχνίδι με τον Κολοσσό Κάστρου κυκλοφόρησε ότι αποτύχαμε και ότι έχουμε πρόβλημα και κάτι τέτοια πράγματα. Θέλω να πληροφορήσω λοιπόν τον κόσμο ότι η ομάδα της Χάλκης είναι μια χαρά και δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα. Εξακολουθούμε να είμαστε μέσα στους στόχους μας. Βρισκόμαστε στην 5η θέση της βαθμολογίας και αυτό για εμένα και την διοίκηση είναι ασφαλώς μια σημαντική επιτυχία. Δεν είχαμε πει ποτέ ότι θέλουμε την άνοδο και δεν πρόκειται να αλλάξουμε την φιλοσοφία μας μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος».
Ο μεγάλος «πονοκέφαλος» που καλείται να αντιμετωπίσει ο Άγγελος Φραγκάκης ακούει στο όνομα του Φωτιάδη. Ο παίκτης όχι απλά εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού αλλά ίσως κληθεί να υποβληθεί και σε χειρουργική επέμβαση (θα ξεκαθαρίσει το αμέσως επόμενο διάστημα).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments