Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ο ΑΣ Χάλκης ευχαριστεί την ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ

Ο ΑΣ Χάλκης ευχαριστεί την ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ

0
Dodekanisos

Την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ ένιωσε ο σύλλογος από την Χάλκη, λόγω της άμεσης κινητοποίησης που υπήρξε προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της μετά την νεροποντή.

Η ανακοίνωση:
«Ο ΑΣ Χάλκης θέλει να ευχαριστήσει την εταιρεία ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ για τις άμεσες ενέργειες της ώστε να αντιμετωπιστεί το θέμα που παρουσιάστηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της μετά την χθεσινή νεροποντή.
Με την καταλυτική συνδρομή του εθελοντή Νικολαου Μπαρτατηλα και τις ενέργειες του Περιφερειακού συμβούλου Κ. Χρηστου Ευστρατίου έγινε άμεση αποκατάσταση των ζημιών.
Τα τελευταία 3 χρόνια ο όγκος του νερού που δέχεται η περιοχή της Παστιδας λόγω της γεωγραφικής της θέσης σε σχέση με τα γύρω βουνά είναι τεράστιος με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συνέχεια προβλήματα μετά από μια βροχόπτωση.
Το Αθλητικό κέντρο του ΑΣ Χάλκης είχε σήμερα παρόμοιο πρόβλημα όμως λύθηκε άμεσα με την παρέμβαση της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ με τους ειδικευμένους και άριστα εκπαιδευμένους υπαλλήλους της οι οποίοι απέδειξαν άλλη μια φορά πόσο χρήσιμοι ειναι για την κοινωνία της Ρόδου .

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ Χάλκης.»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments