Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ο ΑΣ Χάλκης είναι ακόμα ζωντανός

Ο ΑΣ Χάλκης είναι ακόμα ζωντανός

0
Dodekanisos

Μεγάλη νίκη που του αναπτερώνει τις ελπίδες για παραμονή στην κατηγορίας πέτυχε ο ΑΣ Χάλκης ο οποίος επικράτησε στο γήπεδο της Παστίδας με 3 – 1 της Δήμητρας Δαματριάς. Μετά από ένα περισσότερο μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο το οποίο τελείωσε ισόπαλο χωρίς τέρματα (ο ΑΣ Χάλκης πάντως έδειξε καλύτερος), όλα έγιναν στην επανάληψη. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Εξαδάκτυλο στο 55’ (1 – 0), όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν απαντήσεις, Στο 59΄ ο Ορφανός με κεφαλιά έκανε τα ο 1 – 1 και στο 65’ ο ίδιος παίκτης με απευθείας φάουλ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 78’ ο Πουλής με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό 1 – 3.
Σε γενικές γραμμές, η ομάδα της Χάλκης ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της και έδειξε ότι το τελευταίο διάστημα έχει βρει έναν πολύ καλό ρυθμό και μόνο τυχαία δεν ήταν η ισοπαλία στο παιχνίδι με την ΑΕ Κύπρου.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δουλγέρης (Κοκμότος, Γιακουμάκης)

Η σύνθεση του ΑΣ Χάλκης: Μιτζιρίκης, Αλεξίου, Παπανικολάου, Σαρίκος, Φωτάρας, Ζουρούδης (50’ Κόκας), Κουλούμπρης, Ξηροκώστας (70’ Έλενας), Πουλής (85’ Ντάλας), Καρδούλιας, Ορφανός

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments