Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου O Αρφαράς έσωσε την παρτίδα!

O Αρφαράς έσωσε την παρτίδα!

0
Dodekanisos

Με τον βαθμό της ισοπαλίας απέδρασε από τον Αρχάγγελο ο Απόλλων Καλυθιών ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος με τον τοπικό Άρη με σκορ 1 – 1. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έφθασαν στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις, λίγες στιγμές πριν το φινάλε του αγώνα. Σκόρερ ήταν ο Αρφαράς ο οποίος δέχθηκε την πάσα από τον Σαββούλη και με ένα πολύ όμορφο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1 – 1. Το σκορ είχε ανοίξει για τον Άρη στο 33’ ο Ευγενικός ο οποίος πλάσαρε ψύχραιμα τον Ροδίτη μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Σε γενικές γραμμές, στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους και έδειξαν να ελέγχουν τον αγώνα. Στην επανάληψη όμως οι απολλωνιστές κέρδισαν αρκετά μέτρα και έκαναν πιο αισθητή την παρουσία τους αναζητώντας την ισοφάριση. Στο διάστημα αυτό, ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος από τον Άρη.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κυρίτσης (Σαρρής, Πλάτσης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΡΗΣ: Βαρέλης, Πομπού, Μαγιόγλου, Δημουλάς, Καλοπήτας, Κοντόγιαννος, Ν. Δημητριάδης. Χατζηλιόντας (90’ Μπαρμπαντώνης), Μάλλιος (70’ Γαϊτάνος), Ευγενικός (91’ Κωστάκης), Αμανατίδης (80’ Π. Δημητριάδης)
ΑΠΟΛΛΩΝ: Ροδίτης. Διακουράκης (95’ Τσούλλος), Στελλάς, Πέπα (62’ Χοχλαστός), Φυλακούρης, Θεοχαρόπουλος, Σαββούλης, Μαγιόγλου, Αρφαράς, Ιντρίζι (57’ Καστρινάκης), Πλακίδας (71’ Τομόρι)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments