Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ο απολογισμός της χρονιάς από τον Αγαπητό Αμπελά

Ο απολογισμός της χρονιάς από τον Αγαπητό Αμπελά

0
Dodekanisos

O υπεύθυνος της Ακαδημίας του Διαγόρα Αγαπητός Αμπελάς, κάνει το δικό του απολογισμό με ανακοίνωση του. Αναλυτικά:

“Με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων στις αναπτυξιακές ηλικίες αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω έναν μίνι απολογισμό για αυτά τα δύο χρόνια ως υπεύθυνος στην ποδοσφαιρική Ακαδημία του Γ.Σ ΔΙΑΓΌΡΑΣ.

Ο πρώτος χρόνος ήταν αρκετά δύσκολος γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε την πανδημία και έτσι δεν μπορέσαμε να πραγματοποιήσουμε όσα είχαμε κατά νου. Παρ’ όλα αυτά θέσαμε τις βάσεις για την επόμενη χρονιά. Με διαδικτυακές συζητήσεις και με συμβουλές -οδηγίες από επιστήμονες, όπως ψυχολόγο και διατροφολόγο, δώσαμε κίνητρα στα παιδιά, έτσι ώστε να μην εγκαταλείψουν το ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση τον αθλητισμό. Με αυτόν τον τρόπο καταφέραμε να κρατήσουμε σχεδόν όλα τα παιδιά στην Ακαδημία.

Την δεύτερη χρονιά, έχοντας περισσότερο χρόνο για δουλειά μέσα στο γήπεδο, ξεκινήσαμε να εφαρμόσουμε το πλάνο της Ακαδημίας. Πρώτο μας μέλημα, ήταν η ομαλή επανένταξη των παιδιών. Με οργάνωση και μεθοδικότητα, εγώ και οι συνεργάτες μου, καλύψαμε το χαμένο έδαφος και συνάμα φτιάξαμε ανταγωνιστικές ομάδες στα πρωταθλήματα Κ-16 και Κ-14.

Το τέλος της αγωνιστικής περιόδου μας βρίσκει απόλυτα ικανοποιημένους για την αγωνιστική τους παρουσία και υπερήφανους για την εξωαγωνιστική τους συμπεριφορά.

Η Κ-16 τερμάτισε πρώτη, αλλά δεν στέφθηκε πρωταθλήτρια, εξαιτίας ενός κανονισμού που κατά την προσωπική μου άποψη δεν έπρεπε να υφίσταται σε πρωταθλήματα αναπτυξιακών ηλικιών. Τροφή για σκέψη για όλους εμάς που ασχολούμαστε με παιδιά. Επίσης, με την σύμφωνη γνώμη της ΠΑΕ ΔΙΑΓΌΡΑΣ έπαιξαν και στο πρωτάθλημα Κ-20 της Σούπερ Λιγκ 2, αποκομίζοντας εμπειρίες και παραστάσεις. Τέλος, κάποια παιδιά από αυτά “ανάγκασαν” τους ανθρώπους της πρώτης ομάδας να τους καλούν για προπονήσεις, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αξιολογώντας τα για το μέλλον.

Το γκρουπ της ομάδας Κ-14, στέφθηκε πρωταθλήτρια, με εκπληκτική πορεία σε πρωτάθλημα και playoff, κατακτώντας το ΑΉΤΤΗΤΗ. Αν μη τι άλλο, ένα μοναδικό επίτευγμα για αυτήν την ηλικία. Επίσης, ο ποδοσφαιριστής μας DENIS HILA από την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται με τα χρώματα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ ΠΕΙΡΑΙΏΣ, ως αποτέλεσμα του ταλέντου του, της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στην Ακαδημία μας και του δικτύου που έχουμε αναπτύξει με όλες τις μεγάλες ΠΑΕ.

Τελειώνοντας, θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές -συνεργάτες μου ΜΙΧΆΛΗ ΡΊΖΟ, ΔΙΑΓΟΡΑ ΜΟΥΣΤΆΚΑ, ΑΓΑΠΗΤΌ ΤΣ. ΑΜΠΕΛΆ, ΣΤΑΜΆΤΗ ΑΥΓΕΝΙΚΟ, ΓΕΩΡΓΊΑ ΣΑΡΑΝΤΗ ΚΑΙ ΣΩΤΉΡΗ ΑΣΚΗΤΉ για τη δουλειά, όρεξη και υπομονή που επέδειξαν όλη την χρονιά. Τον ακούραστο γενικό αρχηγό ΜΑΝΏΛΗ ΠΥΘΑΡΟΥΛΗ για την πολύτιμη βοήθεια του. Την ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΑ ΓΕΩΡΓΑΛΛΉ για την ουσιαστική της γραμματειακή υποστήριξη και το δημοσιογράφο ΓΙΏΡΓΟ ΑΘΑΝΑΣΊΟΥ στο Γραφείο Τύπου.

Τους χορηγούς που μας στήριξαν, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη τους για τα παιδιά και την Ακαδημία μας. Την ΕΠΣΔ και ιδιαίτερα, τον Πρόεδρο ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ ΔΙΑΚΟΦΩΤΗ και ΧΡΥΣΌΣΤΟΜΟ ΨΕΛΛΑ, για την φιλοξενία τους στα δύο ενωσιακά γήπεδα υψηλών προδιαγραφών. Τον ΜΙΧΆΛΗ ΚΡΙΓΚΟ για την άριστη συνεργασία που είχαμε από την αρχή της χρονιάς.

Μα πάνω απ’όλα και όλους, εσάς τους γονείς που μας εμπιστευτήκατε τα παιδιά σας να τα βοηθήσουμε και να τα καθοδηγήσουμε μέσω του αθλητισμού, με γνώμονα πάντα τις αξίες και τα αθλητικά ιδεώδη που εκπροσωπεί ένας από τους ιστορικότερους συλλόγους της Ελλάδος, Ο ΔΙΑΓΌΡΑΣ. Σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με την ίδια διάθεση, με μοναδικό σκοπό την κοινωνική και αθλητική εξέλιξη των παιδιών μας”.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments