Αρχική Στήλες Απόψεις «Ο Απόλλωνας είναι δίκαια πρωταθλητής»!

«Ο Απόλλωνας είναι δίκαια πρωταθλητής»!

0
Κωβαίος Γιώργος εξέδρα πασατέμπο
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή το πρόσφατο παιχνίδι με τον Πολύστρατο Λαέρμων στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας εξέδωσε ο φίλαθλος του Απόλλωνα Καλυθιών και πρώην παράγοντας του συλλόγου Γιώργος Κωβαίος. Ο ίδιος καταφέρεται κατά του προέδρου της ομάδας των Λαέρμων καθώς και του προπονητή του Ευκλή Σορωνής. Αναλυτικά, η επιστολή του αναφέρει τα ακόλουθα:

«Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση. Θα ήθελα μέσω αυτής της παρέμβασης μου να αναφερθώ σε κάποια πράγματα για την αποκατάσταση της πραγματικότητας.

  1. Συγχαρητήρια στους παίκτες και το προπονητικό team του Απόλλωνα για την άνοδο της ιστορικής ομάδας στην κατηγορία που της αρμόζει. Αυτοί οι παλαίμαχοι, οι βετεράνοι, η «Εθνική παλαιμάχων» που κάποιοι άσπονδοι φίλαθλοι τους αποκαλούσαν σε όλο το πρωτάθλημα, ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ πήραν το πρωτάθλημα. Κέρδισαν το βασικό αντίπαλος μας μέσα στις Καλυθιές. Κατάφεραν να μην χάσουν στις Φάνες που μας πήραν να παίξουμε με το πρόσχημα ότι το γήπεδο τους είναι ακατάλληλο μόνο και μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι ως εκ θαύματος, παίρνοντας την ισοπαλία στα τελευταία δευτερόλεπτα με μια φάση που συμβαίνει πολλές φορές στους αγώνες και κάποιοι την βάπτισαν για να δικαιολογήσουν τα λάθη τους αμφισβητούμενη. Θέλω να πω προσωπικά στον προπονητή του Ευκλή πως αν δεν έτρωγε το γκολ στο 98’ τώρα θα ήταν πρωταθλητής. Ας μας κέρδιζαν λοιπόν στον αγώνα – τελικό και ας έπαιρναν τότε το πρωτάθλημα που άδικα λένε πήραμε λόγω ένστασης.
  2. Όσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι θα ήθελα να εκφράσω μια απορία. Για ποιο λόγο έγινε τόσος ντόρος που ορίστηκε ο αγώνας στις 4μ.μ.; Θέλω να πω σε αυτούς που φωνάζουν και κατηγορούν, πως οι ίδιοι θα όριζαν τα παιχνίδια όταν ήξεραν ότι θα έπρεπε να ορίσουν δυο παιχνίδια στο ΙΔΙΟ ΓΗΠΕΔΟ και μάλιστα εργάσιμη ημέρα; Τελικά αυτό που είδα εγώ σαν οπαδός του Απόλλωνα είναι η αντίπαλη ομάδα να παίζει πλήρης στο ΚΡΙΣΙΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ και η ομάδα μου να παίζει χωρίς τους δυο βασικούς στόπερ, θύματα της ώρας διεξαγωγής του αγώνα.

Είδα επίσης τον πρόεδρο τους αγχωμένο βέβαια, να έρχεται στο γήπεδο ασθμαίνοντας  χωρίς να μας πει ένα γεια, κάνοντας πως δεν μας ήξερε, άσχετα που πριν 20 ημέρες τα είχαμε πει σε κάποια Δημόσια Υπηρεσία. Τελικά το αποτέλεσμα μετράει και η ομάδα του κατάφερε να παίζει πλήρης ενώ την προηγούμενη αγωνιστική, αργία,μ έπαιζε με μισή ομάδα στην Αθλέτικο.

  1. Όσον αφορά το μέλος της ΕΠΣΔ Κόκκινο Σπύρο, ποτέ δεν έκρυψε και προς τιμή του ότι, όπως όλοι στην ΕΠΣΔ είναι φίλαθλοι και οπαδοί της ομάδας του χωριού τους. Δεν ζήτησε να είναι παρατηρητής σε άλλο αγώνα. Δεν κρύφτηκε όπως έκανε κάποιος άλλος συνάδελφος του που είναι πλέον ανεπιθύμητος στις Καλυθιές. Απλώς βλέποντας τι γινόταν στο παρασκήνιο, λύγισε και καταφέρθηκε στον πρόεδρο του Πολύστρατου μπροστά του και όχι από πίσω του. Άνθρωποι είμαστε και το όποιο λάθος του ας το κρίνουμε με κατανόηση και όχι να κάνουμε κουβέντα για Καραγκιόζηδες που είναι σε τελική ανάλυση λαϊκοί ήρωες του τόπου μας.
    Καλή Ανάσταση».
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments