Αρχική Εφηβικό Ο Απόλλων Καλυθιών ζητάει αλλαγές!

Ο Απόλλων Καλυθιών ζητάει αλλαγές!

0
Dodekanisos

Επιθυμεί να παίξουν και του χρόνου στο Εφηβικό τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2001

Έγγραφη πρόταση στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου προκειμένου να αλλάξει η διάταξη και να έχουν δικαίωμα συμμετοχής και στο νέο εφηβικό πρωτάθλημα τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2001 κατέθεσε ο Απόλλωνας Καλυθιών!

Τη σχετικό έγγραφο έχει ήδη στη διάθεση της η Επιτροπή Πρωταθλήματος και αναμένεται να περάσει από διοικητικό συμβούλιο. Υπενθυμίζουμε πως κανονικά τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2001 και πιο πριν, από του χρόνου δεν έχουν κανένα δικαίωμα συμμετοχής σε παιχνίδια του Εφηβικού πρωταθλήματος. Η λογική λέει πως τα παιδιά αυτά τα οποία είναι 17 χρονών θα πρέπει να αξιοποιηθούν από τις ανδρικές ομάδες.

Ο Απόλλων Καλυθιών επιθυμεί την ανατροπή των δεδομένων σε ότι έχει να κάνει με τα ηλικιακά όρια και επιθυμεί να μπορούν τα παιδιά αυτά να παίξουν και του χρόνου. Κάτι που έρχεται σε αντίθεση όμως και με δεδομένα που διέπουν τα πρωταθλήματα των Μικτών ομάδων Ενώσεων όπου έτσι και αλλιώς δεν δύναται να χρησιμοποιηθούν πλέον αυτά τα παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σχετικό έγγραφο υπογράφει το πρώην  μέλος της Ένωσης Σπύρος Κόκκινος και ο Μιχάλης Κοντού που είχε διατελέσει γραμματέας στην Ένωση. Εξελίξεις για το θέμα αυτό για το οποίο είναι πιθανό να υπάρξουν αντιδράσεις, αναμένεται να σημειωθούν προσεχώς.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments