Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ο ΑΟ Σταματίου υπερήφανος για τον αθλητή του Μιχάλη Σεΐτη

Ο ΑΟ Σταματίου υπερήφανος για τον αθλητή του Μιχάλη Σεΐτη

0
seitis rio
Dodekanisos

Σύσσωμη η αθλητική οικογένεια του ΑΟ  Σταματίου πανηγυρίζει για τις υψηλές διακρίσεις του αθλητή της Μιχάλη Σεΐτη.

Από το Δ.Σ. εστάλη το παρακάτω δελτίο τύπου:

«Είναι μεγάλη η τιμή και η υπερηφάνεια μας να βρεθεί ο σπουδαίος μας αθλητής Μιχάλης  Σεΐτης στο βάθρο των νικητών, δύο φορές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου ΑμεΑ στο Λονδίνο. Μετά το χρυσό στα 400μ. Τ44 κατέκτησε και το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ., με μια απίστευτη κούρσα, που χάρισε στην Ελλάδα το 6ο κατά σειρά μετάλλιο στη διοργάνωση της βρετανικής πρωτεύουσας.

Με την αγωνιστικότητα που τον χαρακτηρίζει ο Μιχάλης  Σεΐτης κατάφερε να θεωρείται σήμερα ένας από τους κορυφαίους αθλητές της Ελλάδας αλλά και ολόκληρου του κόσμου. Ειλικρινής, δυναμικός, μαχητής, αξιοπρεπής, παθιασμένος με τη ζωή και τις αξίες της,  καταθέτει κάθε φορά την ψυχή του μέσα στο κουλουάρ του γηπέδου.

Είναι γνωστό ότι ο αθλητισμός προσφέρει πολλά σωματικά και ψυχικά οφέλη σε όσους ασχολούνται με αυτόν. Σήμερα ο Μιχάλης Σεΐτης πρόσφερε στον αθλητισμό. Τον ανέδειξε  ως θεσμό, προώθησε το αθλητικό ιδεώδες, την ευγένεια και τα αγνά  κίνητρα καθώς και την αναγκαιότητα για τη διαφύλαξη και διατήρησή τους. Πρόσφερε στη νεολαία μας το καλύτερο πρότυπο ζωής, της αισιοδοξίας, του αγώνα,  της άμιλλας.  Πρόσφερε σε μας, τους αθλητικούς παράγοντες, την ηθική ικανοποίηση ώστε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για τον αθλητισμό και να ονειρευόμαστε μέσα από αυτόν.

Μιχάλη Σεΐτη, ο Πρόεδρος Μάνος Κόκκινος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα είμαστε δίπλα σου σε κάθε νέα προσπάθεια για την κορυφή!!!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments