Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ο ΑΟ Πυλίου Κω ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Δεληζάνου

Ο ΑΟ Πυλίου Κω ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Δεληζάνου [pic]

0
Φωτογραφία: ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ / FACEBOOK
Dodekanisos

Την έβδομη μεταγραφική κίνησή του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ανακοίνωσε ο ΑΟ Πυλίου Κω. Συγκεκριμένα οι «βυσσινοί» υπέγραψαν συμφωνία με τον 20χρονο Θεσσαλονικιό αριστερό πλάγιο αμυντικό, Δημήτρη Δεληζάνο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση

Ο ΑΟ Πυλίου Κω, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημητρίου Δεληζάνου. Πραγματοποιώντας έτσι την έβδομη μεταγραφική κίνηση του σωματείου εν όψει της ποδοσφαιρικής περιόδου 2021/22. Που βρίσκει την ομάδα μας ξανά στα γήπεδα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ελλάδος.

Ο 20χρονος Θεσσαλονικιός ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται στη θέση του αριστερού πλαγίου αμυντικού. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής του Άρη Θεσσαλονίκης. Ενώ την αγωνιστική περίοδο 2018/19 ήταν μέλος της ομάδας U19 που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Super League. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ελλάδος.

Η απόκτηση του ταλαντούχου παίκτη αποτελεί συνέχεια της προσπάθειάς μας, για τον εμπλουτισμό του έμψυχου δυναμικού του ΑΟ Πυλίου Κω, με νέους και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές. Στοχεύοντας τόσο στην αξιοποίηση, όσο και στην περαιτέρω ανάδειξή τους στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ελλάδος.

Δημήτρη σε καλωσορίζουμε και σου ευχόμαστε, να είσαι υγιής και να εκπληρώσεις τους στόχους και τα όνειρά σου με τη βυσσινί φανέλα του ΑΟ Πυλίου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments