Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Ο αντιπρόεδρος του ΣΥΔΠΕ Δωδεκανήσου στο παγκόσμιο σιρκουί μπιτς βόλεϊ

Ο αντιπρόεδρος του ΣΥΔΠΕ Δωδεκανήσου στο παγκόσμιο σιρκουί μπιτς βόλεϊ

0
Dodekanisos

Αυτές τις ημέρες στην Ίο διεξάγεται η 2η φετινή επί ελληνικού εδάφους διοργάνωση του παγκόσμιου σιρκουί μπιτς βόλεϊ.

Μετά το απόλυτα επιτυχημένο τουρνουά VW RHODES MEN’S FUTURE 2022 στη Ρόδο στα τέλη Μαΐου, το όμορφο νησί των Κυκλάδων φιλοξενεί για 2η φορά ένα τουρνουά του παγκοσμίου πρωταθλήματος (η 1η ήταν το 2019).

Για 4 ημέρες (29 Ιουνίου – 2 Ιουλίου) στην εξωτική παραλία του Μυλοπότα θα αγωνισθούν συνολικά 56 ομάδες ανδρών & γυναικών από 25 χώρες.

Μαζί τους οι εθνικές μας ομάδες και ανάμεσά τους ο Δημήτρης Χατζηνικολάου από την Κω συμπαίκτη τον θεσσαλονικιό Στέλιο Τζιουμάκα.

Όμως, στο VW BEACH PRO TOUR 2022 – IOS MEN & WOMEN FUTURES υπάρχει ακόμα ένας εκπρόσωπος του δωδεκανησιακού μπιτς βόλεϊ. Ο αντιπρόεδρος του ΣΥΔΠΕ Δωδεκανήσου, ο διαιτητής βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ Ευθύμης Καλημεράκης.

Ο ροδίτης διαιτητής κλήθηκε από τον υπεύθυνο διαιτησίας του τουρνουά κ. Βασίλη Ράπτη ως υπεύθυνος του ηλεκτρονικού φύλλου αγώνα με αρμοδιότητα την εκπαίδευση και των υπόλοιπων διαιτητών του τουρνουά σε ότι αφορά αυτήν την καινοτομία της παγκόσμιας ομοσπονδίας

Είναι η πρώτη χρονιά στις διοργανώσεις μπιτς βόλεϊ στη συγκεκριμένη κατηγορία που χρησιμοποιείται ηλεκτρονικό φύλλο αγώνα, το οποίο εφαρμόστηκε για πρώτη φορά και στην Ελλάδα και με απόλυτη επιτυχία στη Ρόδο.

Ο Καλημεράκης είχε την εμπειρία από τη διοργάνωση στο νησί μας και έτσι του ανατέθηκε να μυήσει και τους υπόλοιπους συναδέλφους του στην ηλεκτρονική συμπλήρωση του φύλλου αγώνα.

Ο ΡΣΦΠ Τελχινίς συγχαίρει τον Ευθύμη Καλημεράκη, ο οποίος υπήρξε και αθλητής του στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ και του εύχεται συμμετοχή σε περισσότερες και ακόμα μεγαλύτερες διοργανώσεις!

Η εμπειρία και οι γνώσεις που αποκτούνται από διοργανώσεις παγκοσμίου επιπέδου σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο άθλημα, είναι απαραίτητες για την περεταίρω άνοδο του τοπικού μπιτς βόλεϊ και είμαστε σίγουροι ότι ο Ευθύμης είναι το κατάλληλο πρόσωπο να μας τις μεταδώσει.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments