Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος κοντά στους ανθρώπους που προάγουν την...

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος κοντά στους ανθρώπους που προάγουν την ελληνική παιδεία

0
Dodekanisos

Στα πλαίσια των επαφών του με τους πολίτες ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος περιόδευσε σε Δημοτικά Διαμερίσματα της Ρόδου και ανταποκρινόμενος σε σειρά προσκλήσεων, παρέστη και μίλησε σε σειρά εκδηλώσεων που προάγουν την παιδεία και τον πολιτισμό.

Συγκεκριμένα:

  • Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για την Αγία Μαρίνα στο Παραδείσι (17.7.2018) και στη λήξη του 35ου Φεστιβάλ Παραδεισίου, που περιελάμβανε μεταξύ άλλων πολιτιστικές εκδηλώσεις και βραβεύσεις μαθητών. Στο χαιρετισμό του ο κ. Χ. Κόκκινος συνεχάρη τα στελέχη των συλλόγων που διοργανώνουν εκδηλώσεις που προάγουν και μεταλαμπαδεύουν την πολιτιστική μας κληρονομιά και αναφέρθηκε στην αναγνώριση της «αριστείας», αφού βραβεύονται οι μαθητές που διακρίθηκαν και συγχρόνως στέλνουν το μήνυμα στην Πολιτεία να επενδύσει στη γνώση και στη νέα γενιά, γιατί αυτό αποτελεί επένδυση στο μέλλον.

  • Στο 13ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που διοργάνωσε ο Αναπτυξιακός και Πολιτιστικός Σύλλογος Κρεμαστής «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» στις 6 – 8.7.2018 και στην 11η Γιορτή Μουσικής που συνδιοργάνωσε και φέτος ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου ‘Το Αμπερνάλλι’ με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Ιουλίου, στο Άλσος Αγίου Σουλά.

  • Επισκέφθηκε το Πολιτιστικό και Γεωλογικό Μέλαθρο Ρόδου στις 12.7.2018 που είναι δημιούργημα της ιδιωτικής συλλογής – μουσείου του συντοπίτη μας Σπύρου Κατσούρη ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ – ΓΕΩΛΟΓΙΚΟΥ – ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ – ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ και αποτελεί «στολίδι» για τη Ρόδο. Την ίδια ημέρα παρακολούθησε τις θρησκευτικές και πνευματικές εκδηλώσεις για τον Άγιο Παΐσιο.

  • Σήμερα το απόγευμα 18.7.2018 θα παραστεί στην Τελετή Καθομολόγησης Αποφοίτων & Απονομής Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, στον αύλειο χώρο της Σχολής, στη Ρόδο.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments