Αρχική Επικαιρότητα Ο Αντετοκούνμπο προσέφερε στέγη σε πάνω από 200 πυρόπληκτους

Ο Αντετοκούνμπο προσέφερε στέγη σε πάνω από 200 πυρόπληκτους

0
Dodekanisos

Στις 6 Αυγούστου μετά τις φονικές πυρκαγιές στην περιοχή της Αττικής, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε ανακοινώσει την προσφορά προσωρινής στέγης στους πληγέντες

 Έγκαιρη συνδρομή από τη Novibet και τον Αντετοκούνμπο

Μέσω του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς GiANT Heart, εξασφάλισε προσωρινή στέγαση σε συνανθρώπους μας. Οι περιουσίες των οποίων είχαν καταστραφεί κατά τη διάρκεια των πρόσφατων πυρκαγιών σε Αττική & Εύβοια. 

Συνολικά 150+ δωμάτια προσφέρθηκαν για 2 έως 4 διανυκτερεύσεις σε 10 ξενοδοχειακές μονάδες και καταλύματα σε διάφορα σημεία στην Αττική και στην Εύβοια. Περισσότερα από 200 άτομα με επείγουσες ανάγκες διαμονής φιλοξενήθηκαν στους συνεργαζόμενους χώρους.

Με αίσθημα ευθύνης και ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης προς τους πληγέντες. O Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Novibet ανέλαβαν από κοινού δράση. Κατά τη διάρκεια των πολυήμερων πυρκαγιών που έπληξαν την Αττική και την Εύβοια, τις δύο πρώτες εβδομάδες του Αυγούστου.

Κατόπιν της έγκαιρης έκκλησης του Γιάννη, η Novibet, με αφετηρία τη «Συμμαχία Αγάπης» που την ενώνει με τον κορυφαίο αθλητή, προέβη στον άμεσο συντονισμό και την εξασφάλιση -ενόσω ακόμα οι πυρκαγιές βρίσκονταν σε εξέλιξη- προσωρινής στέγασης για οικογένειες με επείγουσες ανάγκες διαμονής.

«Αυτό που μετράει είναι να είμαστε πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας»



Απευθυνόμενος στους κατοίκους των πληγεισών περιοχών, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σημείωσε: «Για μένα αυτό που μετράει είναι όλοι μας, κάθε μέρα της ζωής μας, αλλά και σε ειδικών συνθηκών καταστάσεις όπως τώρα με τις φωτιές, να είμαστε πάντα πρόθυμοι να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας. Αυτή είναι η φιλοσοφία. Αλλά και ο σκοπός της συμμαχίας μου με τη Novibet. Μόνο με αυτή τη στάση ζωής εμείς και πάνω από όλα τα παιδιά μας θα ζούμε σε ένα καλύτερο κόσμο και ο πόνος όσων υποφέρουν θα… διαιρείται και ελπίζω να γίνεται έστω λίγο πιο διαχειρίσιμος».

Η πρωτοβουλία The GiANT Heart, η Novibet και ο ίδιος ο Γιάννης θα είναι εδώ


Ο Ροδόλφος Οντόνι δήλωσε, για τη Novibet: «Τα γεγονότα των προηγούμενων εβδομάδων στην Αττική και ευρύτερα μας συγκλόνισαν όλους. Συμμαχίες σαν αυτή που έχουμε συνάψει με τον Γιάννη δεν θα είχαν καμία ουσία. Αν δεν μπορούσαν να δηλώνουν το παρών και να βρίσκονται στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη. Τη στιγμή ακριβώς που το χρειάζονται. Η πρωτοβουλία The GiANT Heart, η Novibet και ο ίδιος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι εδώ. Για να αναλαμβάνουν δράση, προσφέροντας ανακούφιση, υποστήριξη και ουσιαστική βοήθεια, σε κάθε άμεση ανάγκη. Με κάθε δυνατό τρόπο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments